Η ΑΕΛ αγωνίζεται στον τελικό κυπέλλου καλαθόσφαιρας γυναικών, όπου μαζί με τον Κεραυνό θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας, Άνθια Παπαδούρη και μιλήσαμε για το παιχνίδι της Κυριακής.

Πως ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ομάδα ενόψει του τελικού κυπέλλου;

Όλες οι κοπέλες δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο . Γνωρίζουμε την αντίπαλη ομάδα , έχουμε το δικό μας πλάνο και πάνω σε αυτό δουλεύουμε.

Η ομάδα αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες όλη την χρονιά, αυτό σας επηρεάζει;

Είναι γεγονός πως η χρονιά δεν άρχισε καθόλου ιδανικά για την δική μας ομάδα , από την αρχή τις νέας σεζόν στερηθήκαμε  τρεις σημαντικές παίκτριες για εμάς . (Χ. Μενελάου – Λ. Λάρκου – Π. Ορλοβιτς) “ζήσαμε” με αυτό και νομίζω παρά τις δυσκολίες βρισκόμαστε ακόμα εντός στόχων .

Που κατά την γνώμη σου θα κριθεί το παιχνίδι;

Πιστεύω θα κυριαρχήσει η δύναμη και το πάθος. H ομάδα μου και η αντίπαλη ομάδα παραδοσιακά διεκδικούν και τους δυο εγχώριους τίτλους , το τακτικό κομμάτι θα παίξει τον δικό του σημαντικό ρολό .

Νοιώθετε (αγωνιστικά και ψυχολογικά) έτοιμες για να επιστρέψει η ομάδα σε κατάκτηση κυπέλλου;

Είμαστε φτιαγμένοι για να διεκδικούμε κάθε χρονιά και τους δυο τίτλους . Ένας τελικός κυπέλου είναι ακόμα ένας τίτλος . Και ψυχολογικά και αγωνιστικά είμαστε έτοιμες να παλέψουμε 40’λεπτα για το τρόπαιο αυτό .

Υπάρχει κάποια ομάδα που έχει προβάδισμα ή θεωρείς ότι είναι 50/50;

Σίγουρα  ο Κεραυνός  έχει ένα μικρό προβάδισμα δια τον λόγο του ότι την δεδομένη  αγωνιστική περίοδο όπως προανέφερα η ομάδα μας ταλαιπωρείται από σοβαρούς και μακροχρόνιους τραυματισμούς και αυτό μας στερεί την δυνατότητα να αγωνιστούμε σίγουρα με όλα μας τα όπλα . Το σίγουρο είναι πως όποια κοπέλα μπει στο παρκέ θα δώσει το 100% των δυνάμεων της για να φέρουμε τον τίτλο στην Λεμεσό.

Η ΑΕΛ είναι η πολυνίκης στον θεσμό αν και απουσίαζε από τον τελικό τα τελευταία δύο χρόνια, έφτασε η ώρα για μια ακόμα κατάκτηση;

Η ομάδα μας είναι καταδικασμένη να διεκδικεί και να κερδίζει τρόπαια και η αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια . Πάντα υπάρχει “χώρος” για ακόμα ένα τρόπαιο.

Αν και δεν αναμένεται κόσμος, λόγο και της κάρτας οπαδού, στείλε μας το μήνυμα σου για τους φίλους της ομάδας;

Η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας φέτος. Τη Κυριακή θα παίξουμε γι αυτούς που θα είναι στο γήπεδο αλλά πολύ περισσότερο γι αυτούς που λόγο της κάρτας οπαδού δεν θα είναι στο γήπεδο.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ