Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0, ο Γιαννάκης Κυπριανίδης ανέλυσε την διαιτησία του Γιώργου Νικολάου στο παιχνίδι Δοξα-Ερμής.

Η ανάλυση:

«Στο 11΄ ήταν η σωστή κίτρινη στον Λαγό και στο 17΄ σωστή στον Αλεξάνδρου. Στην συνέχεια ζήτησε πέναλτι για χέρι ο Ερμής αλλά φάνηκε ότι η μπάλα χτύπησε στο σώμα του αμυντικού. Το 82΄ ζήτησε πάλι πέναλτι ο Ερμής για χέρι αλλά πάλι ήταν στο σώμα αμυντικού. Φτάνουμε στο πέναλτι του Ερμή στο 90+4΄. Ήταν σωστή η υπόδειξη της παράβασης και το θέμα ήταν να εκτιμήσει το χρώμα της κάρτας. Δεν πήγε για μπάλα ο Μουκτάρης. Και ρωτάμε. Ποια είναι η πιθανότητα του Μακρίεφ να κερδίσει την μπάλα με τον τερματοφύλακα κόντρα ο οποίος την πήρε αμέσως. Η πιθανότητα να την ελέγξει ο επιθετικός δεν ήταν μεγάλη. Ο τερματοφύλακας ήταν κοντά και ουσιαστικά σταμάτησε υποσχόμενη επιθετική ενέργεια και έδωσε κίτρινη. Βλέποντας τις επαναληπτικές προβολές συμφωνώ με την κίτρινη του διαιτητή. Από την στιγμή που έβγαλε κάρτα στον Μουκτάρη, κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα και αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Νικολάου».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ