Ο δικηγόρος της Ανόρθωσης, Γιώργος Χριστοφίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και στην έφεση που θα προχωρήσει η Ανόρθωση.

«Η απόφαση που έχει βγει, δεν ικανοποιεί τους πελάτες μας. Έχουμε δεχθεί οδηγίες για να προχωρήσουμε σε έφεση. Καθορίζονται οι προθεσμίες για να καταθέσουμε την έφεση και είμαστε υποχρεωμένοι, δεδομένων των κανονισμών, να την καταθέσουμε εντός πλαισίων», ανέφερε αρχικά.

Για το που εστιάζει η Ανόρθωση στην έφεση που ετοιμάζεται:
«Αυτό το οποίο που εστιάζουμε είναι την αντίθεση ως προς το περιεχόμενο, ότι φάνηκε από τη διαδικασία πως ο Αθλητικός Δικαστής ανέμενε απόφαση από τον ΚΟΑ που θα ακύρωνε το δελτίο για να μπορέσει να εκδώσει την απόφαση. Από την περασμένη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και το τι επακολούθησε. Από την Τετάρτη, το ζήτημα πήγαινε από μέρα σε μέρα», και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

Για τα όσα έγιναν και τις τελευταίες ημέρες και την απόφαση που πάρθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή:
«Τα γεγονότα και οι χειρισμοί που έγιναν ήταν πρωτοφανείς. Διερωτόμαστε γιατί άργησε τόπο πολύ αφού μπορούσε να παρθεί απόφαση, αφού στις 11 στις 14 ακόμα και στις 15, υπήρχε ανακοίνωση που ακύρωνε το δελτίο υγείας. Η χθεσινή τροπή διαφοροποίησε παντελώς το σκηνικό. Ουσιαστικά, παρά το γεγονός ότι εμφανιστήκαμε ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή και έχουμε αναπτύξει τις θέσεις μας, αποφάνθηκε όπως υιοθετήσει την ανακοίνωση του ΚΟΑ».

Για το ότι άργησε να βγει η απόφαση:
«Ήταν μια πολύ απλή υπόθεση και η απόφαση πάρθηκε έπειτα από αρκετές παρεμβάσεις και άλλων φορέων όπως είναι ο ΚΟΑ. Υπήρξε κάποια διστακτικότητα στο να υπάρξει απόφαση, με αποτέλεσμα χθες για 3η ή 4η φορά σε έκτακτή του συνεδρία ο οργανισμός να αποφασίζει κάτι εντελώς διαφορετικό».

Για το αν σκέφτονται στην Ανόρθωση να κινηθούν νομικά κατά του ΚΟΑ:
«Εκείνο που ετοιμάζεται είναι η έφεση και η καταχώρηση προσφυγής εναντίον του ΚΟΑ, ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου».

Για την εκδίκαση της υπόθεσης και τι σημειώνεται απόφαση:
«Παράξενη εκδίκαση της εκδίκασης υπόθεσης. Με τα όσα έχει δηλώσει χθες ο Αθλητικός Δικαστής, αναφέρθηκε στην απόφασή του και η σχετική απόφαση της αρμόδιας αρχής, η οποία όπως αναφέρει δεν του παρέχει τη δυνατότητα ή την ευχέρεια να εξετάσει το ζήτημα αυτό. Αυτή είναι η θέση που σημειώνει εμφατικά ο Αθλητικός Δικαστής όμως δεν χρησιμοποίησε την ίδια αυτή θέση στις προηγούμενες εκδικάσεις. Τα γεγονότα είναι εκεί και είναι πολύ απλά».

**«Τέτοιο θέμα περί πλαστογραφίας ή παρανομίας ή κάτι άλλο δεν έχει τεθεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή. Οι απαντήσεις είναι αρνητικές. Γιατί ο Αθλητικός Δικαστής ανέμενε τον οργανισμό, αφού προέβαινε από μόνος του σε έρευνες. Ο ΚΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δε προβαίνει σε οποιαδήποτε αιτιολογία».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ