Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο κ. Γιαννάκης Κυπριανίδης ανέλυσε την διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.
Η ανάλυση…
«Στο 9΄ ήρθε η πρώτη κίτρινη στον Ιγκόρ και στο 11΄ στον Ιωάννου σε δυο φάσεις πανομοιότυπες. Εδώ κέρδισε κάποιους πόντους ο διαιτητής καθώς έδειξε ότι αντιμετωπίζει τις δυο ομάδες το ίδιο. Ήταν καλό σημάδι. Στο 15΄ ο Γιάκολις διαμαρτυρήθηκε έντονα και δεν έπρεπε να το δεχθεί ο διαιτητής. Στο 25΄ ζήτησε ένα φάουλ ο Τάμαρι εκτός περιοχής. Ο Ακίνο τον τράβηξε αλλά δεν το έδωσε ο διαιτητής. Σωστή η κάρτα του Λαρένα. Στο 38΄ ο Χέφελ κράτησε τον Τάμαρι, ο Ιορδανός κράτησε την μπάλα και του ξέφυγε, τελείωσε η επίθεση και μετά από ένα λεπτό όταν βγήκε έξω η μπάλα επέστρεψε και έδειξε κίτρινη στον Χέφελ. Σωστή η διαχείριση του Βασίλη Δημητρίου. Στο 45΄ έγινε μια φάση του Ζαχίντ με τον Ακίνο. Ο Ζαχίντ ήταν με πλάτη προς το τέρμα, ο διαιτητής έβλεπε την μπάλα στα πόδια όπου δεν υπήρχε παράβαση αλλά στις επαναληπτικές προβολές φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Ακίνο κρατά από τον λαιμό τον Ζαχίντ και τον κατεβάζει στο έδαφος. Τον αγκάλιασε και δεν του επέτρεψε ένα κινηθεί ανατρέποντας τον Αν είχαμε VAR δεν θα την έχανε την φάση ο διαιτητής.

Ένα φάουλ ζήτησε ο Νατέλ από τον Καταλά, το δικαιούταν αλλά δεν το πήρε. Στο 74΄ κέρδισε το ΑΠΟΕΛ κόρνερ. Στο 90΄ υπήρξε μια διεκδίκηση ανάμεσα στον Χέφελ και τον Τάμαρι. Δεν υπήρχε κάτι, δεν διαμαρτυρήθηκε καν ο Τάμαρι. Με εξαίρεση την φάση του Ζαχιντ έκανε καλή διαιτησία μετά από καιρό».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ