Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, αναφορικά με το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Μακαρείου από την Ομόνοια.

«Είχαμε μια συνάντηση και συζητήσαμε αρκετά θέματα. Τους δεχτήκαμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Συζητήσαμε πολλά θέματα τα οποία δεν δημοσιοποιήθηκαν για πολλούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω κάτι. Δεν έχει κάτι επίσημο για κάτι τέτοιο. Συζητήθηκε και αυτή η πιθανότητα. Απλά ανταλλάξαμε απόψεις. Δεν ήρθε καμία επίσημη πρόταση.

Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι στο Μακάρειο αγωνίζονται πέντε ομάδες, Ο Ολυμπιακός και τέσσερεις άλλες προσφυγικές (Δόξα, Ηρακλής, Εθνικός Α., και Διγενής Μόρφου). Αυτό σημαίνει μια μεγάλη επιβάρυνση του χορτοτάπητα. Το Μακάρειο χρειάζεται συντήρηση και ο ΚΟΑ προτίθεται να κάνει τη διαδικασία για τη συντήρηση, χωρίς αυτό να έχει να κάνει με ενδεχόμενη πρόταση της Ομόνοιας.

Αν τεθεί επίσημα αίτημα για χρησιμοποίηση του Μακαρείου θα πρέπει να μελετηθεί για να επανέλθουμε. Θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή μελέτη αυτού του γεγονότος και τι χρειάζεται για να φιλοξενήσει και άλλη ομάδα, ιδιαίτερα την Ομόνοια που έχει και τον κόσμο της.

Θα πρέπει να έρθει το επίσημο αίτημα και ακολούθως να έρθει η υπηρεσία για να κάνει μια μελέτη και να μας κάνει εισήγηση. Όταν έχουμε την εισήγηση θα αποφασίσουμε.

Είναι πολύ πρόωρο να συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο».

Για τα δημοσιεύματα που λένε ότι το θέμα έχει προχωρήσει…

«Αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι πολύ πρόωρο. Δεν έχουμε καν επίσημη πρόταση».

Αν τους είπαν από την Ομόνοια ότι θα κάνουν πρόταση…

«Έγινε μια βολιδοσκόπηση. Ήθελαν να δουν τις δυσκολίες. Όταν άκουσαν ότι είναι πέντε ομάδες μέσα, μπορεί να έκαναν δεύτερε σκέψεις».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ