Ο προπονητής της Αναγέννησης Απόστολος Μακρίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και εξέφρασε την άποψη του για το πρωτάθλημα της α΄ κατηγορίας και δη για τον μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ.

«Το φετινό πρωτάθλημα στην α΄ κατηγορία είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων. Γίνονται μάχες και για τα πάνω και για τα κάτω. Είναι ακόμα μια ευκαιρία για τον Απόλλωνα να πλησιάσει πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν κερδίσει ο Απόλλωνας θα είναι το μεγάλο φαβορί. Έγιναν πιο σοφοί. Το ΑΠΟΕΛ είναι εφτάψυχο όπως είπε και ο κ. Μουσκάλης, δεν μπορείς ποτέ να το ξεγράψεις. Αν νικήσει το ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει δυναμική και ψυχολογία επιστρέφοντας στην κορυφή. Θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι αυτό. Στα κάτω ίσως να είναι το τελευταίο χαρτί του Ερμή. Η Αλκή χάλασε κάποια σχέδια γιατί οι περισσότεροι την θεωρούσαν φαβορί για υποβιβασμό αλλά αντιστέκεται».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ