Λίγες ώρες πριν την κλήση της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τους αγώνες με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ραν Μπεν Σιμόν και ο team manager της Εθνικής μας Μιχάλης Κωνσταντίνου, είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό, μαζί με τους μαθητές του αθλητικού τμήματος του Grammar School στη Λευκωσία.

Οι κύριοι Σιμόν και Κωνσταντίνου ήταν προσκεκλημένοι του Grammar School και μίλησαν στους μαθητές, παρακολούθησαν την πρωινή προπόνηση και τους και τους προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Εθνικής μας με το Σαν Μαρίνο και το Βέλγιο την ερχόμενη εβδομάδα.

«Στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα δεν πετυχαίνει πάντα ο πιο ταλαντούχος αλλά αυτός που το θέλει περισσότερο από τους άλλους και αυτός που δουλεύει σκληρά και καθημερινά στις προπονήσεις. Μην φοβάστε να κάνετε όνειρα, μην σταματάτε μπροστά στα εμπόδια που συναντάται. Να είστε πάντα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους μαθητές ο κ. Σιμόν.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ