Ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα δήλωσε τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στην Σαλαμίνα για την νίκη που πέτυχε. Στο πρώτο κομμάτι και συγκεκριμένα μέχρι το 30ό λεπτό ήταν η χειρότερη μας απόδοση από τότε που επέστρεψα, ουσιαστικά δεν είμασταν στο γήπεδο, ήταν απαράδεκτο. Αντιδράσαμε μετά το γκολ και ενώ η Σαλαμίνα είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες, σε αυτό το επίπεδο πρέπει να σκοράρεις για να πάρεις την νίκη. Όταν δίνεις τα πρώτα 30 λεπτά στον αντίπαλο δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Είναι δική μου η ευθύνη και θα μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές μου για τα λάθη που κάναμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας» δήλωσε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά το ματς στο «Αμμόχωστος».

Για τους ποδοσφαιριστές και τι θα άλλαζε: «Πάντα είναι εύκολο μετά το τέλος του παιχνιδιού να λες και να στέκεσαι σε πολλά. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που κάνει εξαιρετική σεζόν, το ξέραμε αυτό, είχαμε λανθασμένη συμπεριφορά, δεν είμασταν ανταγωνιστικοί και είναι ευθύνη όλων των ποδοσφαιριστών».

Αν στοίχισαν οι απουσίες: «Όχι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η Σαλαμίνα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια την νίκη. Γνωρίζεις τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος, επομένως πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσεις. Οφείλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με ή χωρίς απουσίες».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ REAL MADRID FOUNDATION CLINICS CYPRUS: Soccer Camp 6-16 ετών. 7-10 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ