04/04/2019 12:49 103 Views

Πρόκειται για την 4η Εσωτερική Εταιρική Έκθεση της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ όπου θα λάβουν μέρος 50 εκθέτες από το εξωτερικό

Μια μοναδική στο είδος της έκθεση έρχεται την προσεχή Κυριακή, 7 Απριλίου στο Περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης τη Λευκωσία. Πρόκειται για την έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2019» η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, για τέταρτη φορά – διεξήχθη πρώτη φορά το 2013 και έκτοτε διεξάγεται ανά δύο χρόνια. Η έκθεση θα είναι ανοικτή 10:00πμ έως 8:00μμ και η είσοδος είναι δωρεάν.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες της αυτοκίνησης, μηχανικούς αυτοκινήτων, μηχανολόγους, επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εμπορικών και επιβατικών οχημάτων, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μηχανοκίνητου σπορ, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης. Προσελκύει ακόμα φοιτητές μηχανολογίας και μηχανικής, καθώς επίσης και καθηγητές των συγκεκριμένων κλάδων.

Λεπτομέρειες δόθηκαν σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 3 Απριλίου στη Λευκωσία.

«Η έκθεση έχει γίνει θεσμός και αποτελεί την μοναδική in-house exhibition της Κύπρου, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την εταιρεία μας, στα πρότυπα αντίστοιχων εκθέσεων του εξωτερικού. Ο όρος ‘in-house exhibition’ (δηλαδή εσωτερική εταιρική έκθεση) ήταν άγνωστος για την Κύπρο, όμως πολύ διαδεδομένος στον κλάδο των ανταλλακτικών στο εξωτερικό. Ακόμη και στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί ακόμη καμιά εταιρεία στην διοργάνωση εσωτερικής εταιρικής έκθεσης» ανέφερε με νόημα ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Co-CEO της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και εξήγησε πως «ονομάζεται εσωτερική εταιρική έκθεση διότι οργανώνεται από μια μόνο εταιρεία (την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στην συγκεκριμένη περίπτωση) και όλοι οι εκθέτες είναι οι συνεργάτες και αντιπροσωπείες της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ».

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Κύπρο όσον αφορά στον αριθμό των προσκεκλημένων από το εξωτερικό, απ’ όπου φτάνουν πάνω από 80 άτομα από πέραν των 15 χωρών, ανάμεσά τους Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Δανία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Πολωνία κ.α. Μεταξύ των στους 50 εκθετών θα είναι κολοσσιαία εργοστάσια του εξωτερικού, όπως η Goodyear-Dunlop, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, η Hankook, η Castrol που κατέχει ηγετική θέση στο τομέα της κατασκευής υψηλής ποιότητας λιπαντικών, η Robert Bosch, μια από τις πιο μεγάλες εταιρείες του κόσμου στην παραγωγή ηλεκτρονικών συστημάτων οχημάτων, ανταλλακτικών και τεχνικού εξοπλισμού, η KS Tools, κατασκευαστής επαγγελματικών εργαλείων. Στη λίστα εκθετών βρίσκονται επίσης η πασίγνωστη Ιταλική κατασκευάστρια φρένων Brembo που έρχεται για πρώτη φορά, οι εταιρείες Schaeffler Automotive και ZF που είναι πρωτοπόρες στον σχεδιασμό και διαμόρφωση της αυτοκίνησης του μέλλοντος κ.α.

Η νέα εποχή της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
Μια νέα πτυχή της έκθεσης ανέδειξε ο έτερος Co-CEO της εταιρείας κ. Μάριος Καποδίστριας. «Οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να δουν δύο νέες εσωτερικές πλατφόρμες της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ που θα αφορούν η μια σε παραγγελίες και η άλλη σε τεχνικές πληροφορίες, οι οποίες θα ανανεώνονται κάθε μήνα. Αυτές οι δύο πλατφόρμες αποτελούν προάγγελο των αλλαγών που έρχονται και της νέας εποχής στην οποία εισέρχεται η εταιρεία». Ο κ. Καποδίστριας σημείωσε πως «είναι στο DNA μας να δημιουργούμε καθώς πιστεύουμε ότι η αλλαγή είναι αυτή που θα μας πάει μπροστά».

Η φετινή έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2019» θα είναι εμπλουτισμένη με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχουν οι εταιρείες Bosch, Beissbarth, Nussbaum, Mahle και Hella-Gutmann.

Μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστεί το πιο γρήγορο ανυψωτικό μηχάνημα (κρίκος) της αγοράς αλλά και ένα ειδικό μηχάνημα που συγχρονίζει τους αισθητήρες και τα ραντάρ που διαθέτουν πλέον τα σύγχρονα οχήματα. Ξεχωριστή είναι η παρουσία της Beissbarth, η οποία αποτελεί αποκλειστικό συνεργάτη των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της BMW παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/Chr.Kapodistrias.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ