Η ανεπανάληπτη επιτυχία  του Μάριου Γεωργίου στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής στην Πολωνία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, μας έκανε να νιώσουμε ιδιαίτερη περηφάνια. Είναι το πρώτο μετάλλιο που  κατακτά η χώρα μας στη γυμναστική σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, πράγμα το οποίο δίνει ξεχωριστή αίγλη  στην κυπριακό γυμναστική  και στον αθλητισμό γενικότερα.

Ο Μάριος Γεωργίου μετά από εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του σύνθετου ατομικού συγκέντρωσε 84.398 βαθμούς και κέρδισε πανάξια τη θέση στο βάθρο.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας συγχαίρει το Μάριο Γεωργίου, ο οποίος αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της μικρής μας πατρίδας.

Ο Μάριος Γεωργίου έχοντας ως εχέγγυα την ικανότητα, τη θέληση, το πάθος και τη πίστη για διάκριση κατάφερε να εδραιωθεί στους κορυφαίους στο άθλημα της γυμναστικής.

Ο ΚΟΑ εύχεται στο Μάριο Γεωργίου ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Συγχαρητήρια στον προπονητή του, στην Ομοσπονδία του και στην οικογένεια του.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ