Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα παιχνίδια που έπονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ ρωτήθηκε και για τον Ομάρ Χάνι.

Για την νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και τα επόμενα παιχνίδια…
«Έχουμε πετύχει τη μια νίκη προς τον στόχο μας, έχουμε κάνει μόλις το 1/5 και ούτε να εφησυχάσουμε μπορούμε, ούτε να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που θα καθορίσει την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή στο Παραλίμνι. Όπως το αντιλαμβάνομαι, η Ένωση δίνει ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της δικής της ιστορίας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε και να παρουσιαστούμε καθώς πρέπει».

Για την διαφορά που δείχνει το ΑΠΟΕΛ στα τελευταία παιχνίδια…
«Γενικότερα θα έλεγα, στα παιχνίδια που δεν είχαμε παραγωγικότητα στο σκοράρισμα, η διαφορά στις αποτυχίες στο παιχνίδι με την Αλκή ή με την Ένωση, δεν μπορούσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα και ξέρουμε πως αυτό είναι που κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα σημείο που δουλεύουμε αρκετά τον τελευταίο καιρό για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε αυτό τον παράγοντα».

Για τις απουσίες που αντιμετώπισε το ΑΠΟΕΛ…
«Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι απουσίες δεν παίζουνε ποδόσφαιρο, μόνο οι παρόντες. Το λέω αυτό γιατί περάσαμε και εμείς πολλά ως ομάδα. Η απλοϊκή λογική λέει ότι θα παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο αν δεν είχαμε απουσίες. Εμείς θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…
«Είναι μια σημαντική μέρα για το αν θα αποτελέσουν επιπλέον επιλογές οι Ντε Βινσέντι και Ιωάννου. Έχουν καλές πιθανότητες να προλάβουν. Αντίθετα, ελάχιστες πιθανότητες έχει ο Σάββας Γκέντσογλου».

Για τον Ομάρ Χάνι…
«Για θέματα προγραμματισμού, σε ότι αφορά τη δική μας τοποθέτηση πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πάψαμε ποτέ να λέμε ότι κοιτάζουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Είναι μια περίπτωση που μας ενδιαφέρει, όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω όσα γράφονται. Είμαστε σε επαφή μαζί με την ομάδα του ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει κάτι το τελεσίδικο. Η περίπτωσή του θα μας απασχολήσει».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ