Ο προπονητής του Άρη Νικόλας Μαρτίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα μέτρα που έλαβε η ΚΟΠ όσο αφορά τη νέα δομή στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας.

Για τα μέτρα…
«Φαίνονται κάποια βήματα μπροστά προς την σωστή κατεύθυνση, ίσως βοηθήσουν στην πράξη με ομάδες που να έχουνε κίνητρα και να βελτιωθεί η ποιότητα από όλες τις πλευρές. Αυτός ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος λίγο-πολύ γίνεται στο Βέλγιο. Φαίνεται ένα καλό βήμα. Αυτό που δεν με βρίσκει σύμφωνο είναι το ότι τώρα απομένουν 4 παιχνίδια και οι βαθμολογίες είναι κοντά, που ξέρω εγώ ότι κάποιος δεν θα διαλέξει κίνητρο. Δίνεται κίνητρο, αλλά δεν είναι θετικό. Κάποια ομάδα μπορεί να επιλέξει όμιλο στον οποίο θα αγωνίζεται. Θα ήταν καλύτερο να ανακοινωνόταν με το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι ο μόνος μου ενδοιασμός».

Για τους φακέλους;
«Θα ηρεμήσουμε όλοι με αυτά τα μέτρα. Θυμάμαι όταν έλαβαν τα μέτρα στην α’ κατηγορία. Διερωτώμαι όμως γιατί πέρασαν 3 χρόνια για να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα και οι ποινές αφού αυτό ήταν αποτελεσματικό μέτρο».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος…
«Αρχίζει με μια εκκρεμότητα το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που μένουν 4 αγωνιστικές θα έπρεπε να γίνει ο αγώνας που εκκρεμεί του Οθέλλου με τον Ολυμπιακό πριν συνεχίσει το πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεστε ότι αν χάσει βαθμούς θα είναι στον 1-2 πόντους από εμάς».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ