Νέους ορίζοντες ανοίγει η συνεργασία του Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου.

Αυτό διαφάνηκε και στη συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο πλευρών με επικεφαλείς τους Προέδρους τους Ανδρέας Μιχαηλίδης και Ηρόδοτος Μιλτιάδους αντίστοιχα.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, τονίστηκε η διαχρονική στενή συνεργασία ΚΟΑ-ΕΑΚ, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, τα οποία αποφασίστηκε όπως καταγραφούν και ιεραρχηθούν και θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και άλλων συναντήσεων των δύο πλευρών που θα ακολουθήσουν.

Μετά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΑ: «Με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχθεί στα γραφεία του ΚΟΑ τη νέα διοίκηση της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου. Δεχθήκαμε τον Πρόεδρο Ηρόδοτο Μιλτιάδους και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΚ με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Πρέπει να ομολογήσω ότι οι σχέσεις ΚΟA – ΕΑΚ είναι άριστες εδώ και δεκαετίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία και να την ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο. Συζητήσαμε κάποιους πρακτικούς τρόπους, ακριβώς για να ενισχύσουμε αυτή τη συνεργασία. Εμείς σαν ΚΟΑ χαιρόμαστε που θα προχωρήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, γιατί την ΕΑΚ τη νιώθουμε και την αισθανόμαστε σαν ένα δικό μας κομμάτι».

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΚ: «Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ. Ως ΕΑΚ έχουμε μια συνεργασία δεκαετιών με τον Οργανισμό. Τη σημερινή μας συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, τα Μέλη του Δ.Σ, τη Γενική Διευθύντρια και λειτουργούς του ΚΟΑ, τη θεωρώ πολύ χρήσιμη. Στη συνάντηση συζητήσαμε διάφορα θέματα, έτσι ώστε να δούμε πώς προχωρούμε και πώς μπορούμε όλοι να δουλέψουμε στο δικό μας κομμάτι για να βοηθήσουμε τον Κυπριακό Αθλητισμό, που είναι στόχος όλων μας».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ