Ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης, Κωνσταντίνος Φάνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του Παραλιμνίου με το ΑΠΟΕΛ και την συνέχεια.

Η Ένωση το πάλεψε, κέρδισε τις εντυπώσεις όμως δεν προκρίθηκε…
«Νομίζω ότι κερδίσαμε μόνο τις εντυπώσεις. Μπορεί να μην έχουμε ξανά μια τέτοια ευκαιρία και με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια μας στενοχωρεί. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κρατήσουμε από το χθεσινό παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε, το χρωστάμε στην ιστορία μας αλλά και στον κόσμο που και χθες ήταν συγκλονιστικός».

Για την επόμενη ημέρα…
«Αντιλαμβάνεστε ότι μετά από αυτό το παιχνίδι και την απογοήτευση, μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή. Δεν θα επιτρέψουμε όμως να συμβεί αυτό. Είναι κρίσιμη καμπή για το πρωτάθλημα. Είδαμε στα μάτια το ΑΠΟΕΛ και με αυτή την απόδειξη η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Να βρούμε τα τρόπους να δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο».

Για τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και την παραμονή…
«Είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό να το αφήσουμε πίσω, πρέπει να βρούμε το σθένος να συνεχίσουμε. Δεν θεωρώ ότι λέμε μεγάλά λόγια. Μένουν 3 παιχνίδια και έχουμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Θα τα αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…
«Αγγελή Αμπαρτζουμιάν είναι τιμωρημένοι, ο Βαλλιάνος δεν προλαβαίνει, ο Ενόχ δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του. Ζάρατε και Ολίβα είναι αμφίβολοι και ευελπιστούμε ότι τουλάχιστον κάποιος εξ αυτών θα είναι στη διάθεση του προπονητή».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ