Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για  όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας.

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο που εξασφάλισε η ΑΕΚ…
«Οριστικοποιήθηκε ότι θα δώσουμε το παρών για 5η σερί χρονιά. Δεν είναι μικρό το επίτευγμα ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσουμε. Έχουμε πει πολλές φορές φέτος, για το που βρισκόμασταν και πόσο μεγάλο έδαφος καλύψαμε με τη βαθμολογική μας αντεπίθεση. Μένουν 4 παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε το καλύτερο πρόσωπο και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το κύπελλο…
«Μας μένει μια πικρία στο τέλος, ιδιαίτερα με τον τρόπο που μείναμε εκτός από το θεσμό. Ήταν χωρίς να χάσουμε από τον αντίπαλο. Τώρα θέλουμε να κλείσουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με τη νέα αγωνιστική περίοδο να είμαστε πιο δυνατοί».

Για τα θέματα προγραμματισμού; Θα ανανεώσει ο Ιδιάκεθ;
«Είναι όλα τα θέματα προγραμματισμού που βλέπουμε, υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον προπονητή. Έχει πει και ο ίδιος πως την κατάλληλη στιγμή θα ξεκαθαρίσει και αυτό. Έχουμε πει πολλές φορές, στο πόσο άνετα νιώθει. Και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή όπως και τα υπόλοιπα».

Να περιμένουμε ανακοινώσεις πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστική περιόδου;
«Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε, άλλωστε έχουμε δείξει πως αφήνουμε ελάχιστες εκκρεμότητες με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε όλα τα θέματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει ΑΠΟΕΛ…
«Περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν κάποιες περιπτώσεις. Θα έχουμε κάποιες επιστροφές. Φοβηθήκαμε για τον Καταλά στο Τσίρειο όμως απέφυγε τα χειρότερα, θα δούμε την κατάστασή του. Ανεβάζουν ρυθμούς οι Λαρένα και Τέτε. Περιμένουμε να δούμε για Χέφελ, Ιγκόρ και Μοϊσόφ».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ