Σημαντική η σημερινή ημέρα όσο αφορά στα της Ανόρθωσης και την επόμενη μέρα στην ομάδα. Και ενώ, όλων αυτών που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, με τις «αποφάσεις» που θα παρθούν σήμερα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου θα γίνει και ενημέρωση των μελών, εκκρεμούν και σημαντικά ζητήματα στους κυανόλευκους, όπου μεταξύ αυτών είναι η Όρενμπουργκ, ο Λέβι, ο Λαβόρδε και πολλά άλλα.
Τι θα γίνει όμως σήμερα στη συνέλευση; Το MoU(το περιβόητο συμβόλαιο που περίμενε ο Πουλλαΐδης να υπογραφεί από το δ.σ. του συλλόγου για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η συμφωνία) έχει αποσυρθεί από τον κ. Πουλλαΐδη και σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν στο σωματείο, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για να βρεθεί κάποια λύση. Ποια είναι όμως αυτή; Ο Πουλλαΐδης δηλώνει διαθέσιμος να εμπλακεί στα διοικητικά ως ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, έχοντας το σωματείο από… πάνω του; Αφού μεγάλο μέρος του κόσμου έχει γυρίσει εναντίον του δ.σ., αφού είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετά τις τελευταίες ημέρες με το βάρος να είναι αποκλειστικά δικό τους. Στη σημερινή συνέλευση, σίγουρα, θα υπάρξουν διαφωνίες περί των αποφάσεων που πάρθηκαν μέσα στις προηγούμενες ημέρες, αλλά και για τις παραιτήσεις των ανθρώπων του Πουλλαΐδη. Αυτόματα, καταλαβαίνει κανείς τη σημαντικότητα της κατάστασης.
Η Ανόρθωση, εάν δεν εμπλακεί ο Πουλλαΐδης, θα έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αφού θεωρείται ο μόνος που μπορεί να αναλάβει τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν. Επίσης, υπάρχει και το απομακρυσμένο ενδεχόμενο του να κλείσει η εταιρεία, όπου δεν θεωρείται ξεχωριστό νομικό πρόσωπό που αν κηρύξει πτώχευση, χρεοκοπήσει ή κλείσει θα διαγραφούν τα χρέη και οι υποχρεώσεις της.  Όλα αυτά προκύπτουν από την ΟΥΕΦΑ και τους κανονισμούς της τα λεγόμενα κριτήρια.

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ