Ο προπονητής του ΑΣΙΛ Άγγελος Ευθυμίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την χθεσινή  μεγάλη νίκη με τον Ολυμπιακό:

Για την εμφάνιση του ΑΣΙΛ χθες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Μέσα από αρκετή προσπάθεια με τους ποδοσφαιριστές μας, καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη. Πριν από 4-5 εβδομάδες τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, δουλέψαμε πολύ σωστά και καταφέραμε σήμερα να μιλά όλη η Κύπρος για αυτά τα παιδιά. Προσπαθούμε με όποιον και να παίζουμε να πηγαίνουμε πάντα για την νίκη. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε τα πρώτα 20 λεπτά αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε στη συνέχεια, όταν ήρθε το 2-0 τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα».

Για την πορεία του Ολυμπιακού την φετινή περίοδο:
«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο πρωταθλητισμός και η άνοδος κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αν κερδίσουν την Τετάρτη έχουν το πρώτο λόγο για την άνοδο. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί. Κατά 90% θα κριθεί την Τετάρτη η άνοδος. Αν δεν κερδίσει ο ολυμπιακός, ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο».

Για τα όσα συμβαίνουν στην Β΄ κατηγορία:
«Έχει επηρεαστεί και το πρωτάθλημα και ο κόσμος αλλά και οι ομάδες είναι κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει. Στην Κύπρο ζούμε είναι στο χέρι της ομοσπονδίας. Δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από την Ομοσπονδία στο πως θα χειριστεί την κατάσταση και αναλόγως με τις τιμωρίες που θα υπάρξουν».

Για την οργάνωση στην ομάδα  για την νέα χρονιά:
«Θα έχουμε αυτή την εβδομάδα συνάντηση με την διοίκηση και να κάνουμε ότι καλύτερο για την νέα χρονιά. Θα τολμήσω να πω, ότι ο στόχος μας είναι η άνοδος».

Για την Α κατηγορία και την μάχη του τίτλου:
«Δεν θα πω κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος. Το  ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο, αλλά αύριο βλέπω τον Απόλλωνα να κερδίζει και το ΑΠΟΕΛ να δυσκολεύεται. Στο τέλος το ΑΠΟΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας αν βρίσκεται κοντά θα το παλέψει μέχρι το τέλος».

Για την μάχη του υποβιβασμού:
«Όπως φαίνεται αυτή η μάχη θα είναι πολύ καθοριστική η Αλκή έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει στην κατηγορία. Θα είναι πολύ  ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ένωση και την Αλκή».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ