Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο Γιαννάκης Kυπριανίδης ανάλυσε την διαιτησία στο πολύκροτο παιχνίδι Ένωση-Αλκή. Έδωσε και την απάντηση στο θέμα των καθυστερήσεων.

 

Η ανάλυση των φάσεων μία προς μία…

«Στο 10΄ η Ένωση ζήτησε ένα φάουλ κοντά στην γραμμή του κόρνερ. Από την επαναληπτική προβολή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πάτημα.

*«Στο 30΄ έδωσε ένα ανάποδο φάουλ ο διαιτητής στη μεσαία γραμμή»

*«Στο 33΄ και 34΄ έδωσε κίτρινες σε Μαισουράτζε και Μπελαμειρί, σωστές».

*«Ζήτησε η Αλκή ένα πέναλτι. Στην κανονική ροή δεν φάνηκε κάτι και δεν είχε επαναληπτικές προβολές. Δεν αντιλήφθηκε κανείς κάτι. Το αφήνουμε μέχρι εκεί γιατί δεν είδαμε κάτι»

*«Στο 38΄ σε μια επίθεση της Ένωσης από δεξιά κοντά στην γραμμή, ζήτησε φάουλ η Αλκή. Από τις επαναληπτικές προβολές δεν φαίνεται να έγινε κάτι στα πόδια. Μια υπόλοιπα υπάρχει να τον βρήκε με το γόνατο. Στην εξέλιξη της φάσης ήρθε η ισοφάριση από την Ένωση. Είναι και η φάση που έφερε τις διαμαρτυρίες του προπονητή της Αλκής ο οποίος αποβλήθηκε. Για τον αποβάλει σημαίνει ότι του είπε βαρετή κουβέντα ο Κώστας Σακκάς».

*«Στο 48΄, στο 59΄, στο 61΄, στο 63΄ και στο 75΄. Ο Βαλλιάνος την πήρε για τον πανηγυρισμό, οι άλλοι για φάουλ».

*«Στο 78΄ ο Ακόστα δέχθηκε κίτρινη».

*«Ερχόμαστε στην ισοφάριση της Αλκής. Πριν γίνει το σουτ, ο τρόπος που πήραν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές της Αλκής έπρεπε να τιμωρηθεί, υπήρχε φάουλ. Στην εξέλιξη ήρθε το γκολ της Αλκής στο 88΄. Έγινε φάουλ».

*«Από την στιγμή που προηγήθηκε 2-1 η Ένωση μέχρι και την ισοφάριση της Αλκής, ο τερματοφύλακας της Ένωσης σχεδόν δεν έπαιξε μπάλα, ήταν συνεχώς στο έδαφος, έκανε καθυστέρηση. Ακούστηκε από τον πάγκο της Αλκής «θα τον χειρουργήσουν εκεί ρε Βασίλη».

*«Οι καθυστερήσεις είναι μεγάλο κεφάλαιο. Ο κανονισμός λέει ότι όσα λεπτά χάνονται πρέπει να προσθέτονται. Κάποτε συζητούσαμε αν είναι fair να βάζεις όλα τα λεπτά καθώς το πόσο βολική ήταν η καθυστέρηση άλλαξε χέρια. Π.χ. έκανε καθυστερήσεις ο Κλέιμαν και στην συνέχεια όταν ισοφάρισε η Αλκή τον ευνόησε να προστεθούν αυτά τα λεπτά. Ο διαιτητής είναι υπόχρεος να κρατήσει όλα τα λεπτά που χάθηκαν. Θα μπορούσε να έβαζε και περισσότερα από αυτά που έβαλε στο «Τάσος Μάρκου».

*«Όταν είδα τα 7 λεπτά είπα από μέσα μου ότι ίσως έπρεπε να έβαζε περισσότερα. Μετά έγινε το ανάποδο. Ο Πάρντο έμενε στο έδαφος συνεχώς. Ακούσαμε από την τηλεόραση ότι ο διαιτητής έκανε νεύμα στον 4ο όταν θα έβαζε άλλα τρία λεπτά. Σε εκείνο το διάστημα έκανε και αλλαγή η Αλκή, ώστε πάμε στα 7.5. Όταν φτάσαμε στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, κέρδισε αράουτ η Αλκή. Εκεί έγινε καθυστέρηση και πήρε κίτρινη κάρτα ο παίκτης της Αλκής. Αυτή η καθυστέρηση έπρεπε να προστεθεί. Το γκολ ήρθε στο 11:20. Επικεντρώθηκαν όλοι στις καθυστερήσεις. Ένας διαιτητής ο οποίος δεν έδειξε ότι μεροληπτούσε υπέρ μιας ομάδας δεν θα περίμενε το θαύμα στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων».

*«Πιστεύω ήταν σωστές οι καθυστερήσεις που έβαλε ο διαιτητής».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ