Οι πιλότοι και οι ομάδες της Formula 1 θα αποχαιρετήσουν την Κυριακή στο GP του Μονακό τον Νίκι Λάουντα με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί πριν τον αγώνα.

Την περασμένη Δευτέρα (20/5) απεβίωσε ο Νίκι Λάουντα. Ο εμβληματικός οδηγός ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στο κομμάτι της ασφάλειας των πιλότων των μονοθεσίων οδήγησε για τελευταία φορά με προορισμό τον ουρανό.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε θλίψη σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όσο και στους ανθρώπους των ομάδων και τους οδηγούς.

Πριν την έναρξη του GP του Μονακό την Κυριακή θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ οι περισσότερες ομάδες θα αγωνιστούν με κόκκινο χρώμα στο halo των μονοθεσίων. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το όνομα του θρυλικού Αυστριακού βρίσκεται σε πολλά σημεία των μονοθεσίων, ενώ ορισμένοι οδηγοί επέλεξαν να γράψουν το όνομα του και στο κράνος τους.

Να αναφέρουμε ότι στη μεγάλη καριέρα του ο Νίκι Λάουντα είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη για δύο διαδοχικές χρονιές (1975, 1976) στο GP του Μονακό με τη Ferrari και συμπεριλαμβάνεται σε μία λίστα 16 οδηγών που έχουν κερδίσει τουλάχιστον δύο φορές τον συγκεκριμένο αγώνα.

“Νίκι, μας λείπεις” γράφει το halo στο μονοθέσιο του Λιούις Χάμιλτον.

Το μονοθέσιο της Ferrari και το κράνος του Φέτελ έχουν το όνομα του σπουδαίου Αυστριακού.

Το όνομα του Νίκι Λάουντα στα μονοθέσια της Haas.

Βέβαια, οι φίλοι της Formula 1 δεν θα μπορούσαν να τον ξεχάσουν.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ