• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Οι δικές μας προβλέψεις για τον τελικό: Τότεναμ ή Λίβερπουλ;
31/05/2019 21:42
Οι δικές μας προβλέψεις για τον τελικό: Τότεναμ ή Λίβερπουλ;

Τότεναμ και Λίβερπουλ κοντράρονται στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου με φόντο το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μια σεζόν, όπου, στο φινάλε της ιδιαίτερα, παρακολουθήσαμε φανταστικές αναμετρήσεις, με τρομερές ανατροπές. Οι συντάκτες τις ιστοσελίδας μας, θα προσπαθήσουν να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τον τελικό. Ποιος θα το κατακτήσει; Τότεναμ ή Λίβερπουλ;

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
«Όλοι και όλα λένε Λίβερπουλ. Όχι άδικα. Είναι πληρέστερη ομάδα από την Τότεναμ. Δεν κερδίζουν όμως, οι καλύτερες ομάδες αυτά τα μεγάλα ματς. Πόσο μάλλον, όταν είναι αναμέτρηση ομάδων από την ίδια χώρα. Για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά η ομάδα του κυρίου Κλοπ, πρέπει να βρει διέξοδο στην άριστη τακτική του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Εν κατακλείδι θα προβλέψω, ανατροπή των προγνωστικών με την Τότεναμ να σηκώνει το τρόπαιο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τελικός ίσως μάλιστα να  κριθεί στην παράταση».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
«Έχει ένα λογαριασμό να κλείσει από πέρσι η Λίβερπουλ. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι φέτος η Τότεναμ και όχι η Ρεάλ, που πήρε το περσινό Champions League στον τελικό του Κιέβου, όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πιστεύω θα κλείσει μια εκπληκτική σεζόν στην κορυφή της Ευρώπης. Είναι πληρέστερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα από την Τοτεναμ και πιστεύω θα κερδίσει με σκορ 2-1. Προβλέπω πως θα σκοράρει ο Μανέ».

ΣΤΕΛΛΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
«Σαφώς και η Λίβερπουλ είναι καλύτερη, πιο πλήρης και πιο ικανή ομάδα από την Τότεναμ. Συνεπώς έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Λόγω του ότι όμως στη φετινή διοργάνωση έχουν γίνει πολλές ανατροπές και ήρθαν πολλά απρόσμενα αποτελέσματα, γιατί να μην δούμε ακόμη ένα και στον τελικό; Έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον κ. Ποκετίνο, εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά του, είναι εκ των κορυφαίων προπονητών στον κόσμο, οπόταν, γιατί να μην ολοκληρώσει τον… άθλο;»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΜΩΥΣΕΩΣ
«Θεωρώ ότι είναι και οι δυο ομάδες διψασμένες, πολύ διψασμένες. Η Λίβερπουλ είναι πιο έμπειρη, η Τότεναμ έχει τον ενθουσιασμό του πρωτάρη. Αναμένω κλασσικό Βρετανικό ντέρμπι, αλλά πιστεύω στο τέλος θα σηκώσει κούπα η Λίβερπουλ. Ίσως μάλιστα με νίκη πάνω από ένα γκολ διαφορά, 3-0 η 3-1 για παράδειγμα…».

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ
«Το σίγουρο (θέλουμε να είναι σίγουρο) είναι ότι θα δούμε έναν μεγάλο τελικό αντάξιο του ονόματος των δύο ομάδων, του ονόματος της διοργάνωσης αλλά και του ονόματος του πρωταθλήματος από το οποίο προέρχονται. Προβλέπω ότι το κακό θα τριτώσει για τον Κλοπ με νίκη της Τότεναμ με 2-1 είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
«Δεν ξέρω αν με παρασύρει το συναίσθημα, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από τη νίκη της Τότεναμ με 1-0 με γκολ του Μούσα Σισοκό στα τελευταία λεπτά. Η Λίβερπουλ είναι καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα, όμως θεωρώ (εύχομαι και προσμένω) ότι παραμύθι με τους «πετεινούς» θα έχει happy end».

ΚΥΠΡΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ
«Τόσο η Σίτι, όσο και η Μπάρτσα που έβλεπα στον τελικό, έμειναν εκτός. Μάλλον, για προβλέψεις… δεν. Θα προσπαθήσω ξανά όμως, και πάω με την δυναμική της Λίβερπουλ που… κάτι πρέπει να πάρει φέτος, αφού έχασε στην «τρίχα» την Πρέμιερ Λιγκ. Περισσότερο λόγω προπονητή και Άλισον, την αναδεικνύω φαβορί. Περιμένω στενό σκορ, μιας και οι «κόκκινοι» έχουν φοβερή αμυντική λειτουργία, ενώ θεωρώ πως η επιστροφή του Κέιν θα μπερδέψει την Τότεναμ. Μην ξεχνάμε πως έφτασε μέχρι εδώ με… Σον. 0-2 με δύο γκολ του Μανέ».


btm