Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Για την εξέλιξη του προγραμματισμού: «Το έπραξε και στο παρελθόν στην ομάδα μας ο Τιμούρ Κετσπάγια να αποκτά ποδοσφαιριστές γνωστούς. ΟΙ Ελλαδίτες ταιριάζουν με τη νοοτροπία μας, ενώ οι Γεωργιανοί είναι από την δική του πατρίδα. Βέβαια δεν είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί μόνο σε αυτή τη βάση».

Για το θέμα Μαργκάσα; «Ακούστηκαν πολλά ονόματα από την Κυπριακή αγορά και θα ακουστούν ακόμα περισσότερα. Όσον προχωρά ο προγραμματισμός όλο και περισσότερα ονόματα να βγαίνουν. Περιμένουμε να πληθύνονται τα ονόματα για υποψήφιους ακραίους επιθετικούς γιατί θέλουμε δύο ποδοσφαιριστές για την θέση αυτή και ακόμα δεν πήραμε.  «Είναι λογικό και οι συνάδελφοι να προσπαθήσουν να βγάλουν ονόματα. Σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν λείπουν και κάποιες υπερβολές, άθελα τις περισσότερες φορές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια». Υπάρχουν ποδοσφαιριστές και από την Κύπρο και από το εξωτερικό που μας ενδιαφέρουν».

Τι γίνεται με τον Σίλντενφελντ και τον Παναθηναϊκό; «Από την στιγμή που το ξεκαθάρισε και ο ίδιος, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Το θέμα ήταν στην επιφάνεια και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να μάθουν τι ισχύει. Μιλήσαμε και με τον παίκτη και ήταν ξεκάθαρος ότι δεν του έγινε κρούση, ενώ δεν επικοινώνησε κανείς ούτε με την επίσημη Ανόρθωση».

Τι έγινε με τον Μικελντάτζε, ισχύουν οι πληροφορίες ότι ζήτησε τα διπλάσια για να μείνει; «Πάνω σε αυτό το θέμα θα ήθελα να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο για την φιλοσοφία και την λογική της διοίκησης. Έχουμε έναν προϋπολογισμό στον οποίο θέλουμε να είμαστε αυστηροί, είτε στην ενίσχυση, είτε στις ανανεώσεις. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τα όρια. Τα λάθη του παρελθόντος είναι νωπά και ακόμα μας πιέζουν αυτά. Ο Τιμούρ γνωρίζει πολύ καλά την αγορά και τι αξίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής και δίνει στον κάθε υποψήφιο για να έρθει ή να μείνει αυτά που αξίζει».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ