Οι διαιτητές ψηφίζουν και αποφασίζουν για το νέο τους πρόεδρο. Η σημερινή γενική συνέλευση έχει εκλογικό χαρακτήρα και δεσπόζει η διαδικασία που θα αναδείξει το νέο πρόεδρο για την 3ετία 2019-2022.
Προμηνύεται μάλιστα πολύ μεγάλη συμμετοχή στη ψηφοφορία, που ίσως ξεπεράσει και τους 300.
Ενώπιον των διαιτητών (εν ενεργεία και πρώην) είναι δύο υποψήφιοι, οι οποίοι θεωρούνται παλιές καραβάνες.
Ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης που υπηρέτησε το Σ.Δ.Κ στο δ.σ φιλοδοξεί να αναλάβει τη μεγάλη καρέκλα, έχοντας την στήριξη των περισσότερων συναδέλφων του από το απερχόμενο δ.σ.
Πρώτοι και καλύτεροι ο απερχόμενος πρόεδρος Μιχάλης Αργυρού και ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος Χρίστος Νικολαΐδης. Αυτοί είναι οι βασικοί πυρήνες  που υποστηρίζουν την εκλογή Σκαπούλλη, μαζί βέβαια με άλλους διαιτητές.
Λέγεται ότι ο Σκαπούλλης, συγκεντρώνει την πλειοψηφία των περισσότερων εν ενεργεία διαιτητών και βοηθών α΄κατηγορίας και για τούτο, θεωρείται φαβορί για να είναι ο νικητής.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Πάπουτσος, διεκδικεί την προεδρία ξανά μετά που την έχασε το 2012 από το Λεόντιο Τράττο. Τη δική του υποψηφιότητα στηρίζουν πιο πολύ, οι παλαιοί διαιτητές.
Την υποψηφιότητά του, υποστήριξαν οι Πανίκος Καΐλης και Ανδρέας Μιχαήλ και η δύναμη του Πάπουτσου φαίνεται να είναι όντως η παλιά φρουρά των διαιτητών.
Με αυτά τα δεδομένα διεξάγεται η εκλογική συνέλευση τα αποτελέσματα της οποίας σε ότι αφορά τον πρόεδρο ( θα εκλεγούν και τα μέλη στο δ.σ) υπολογίζεται να ανακοινωθούν, αργά το βράδυ.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ