Αντίστροφη μέτρηση για την αποψινή εκλογική συνέλευση των διαιτητών και υποψήφιος για την προεδρία, Γιώργος Πάπουτσος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

«Θα είναι μια φιλική συνάντηση. Η διαιτησία είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν έχω αντιπαλότητα. Κατεβαίνω μετά από παραινέσεις φίλων και υποστηρικτών. Η απήχηση είναι τεράστια, σέβομαι τον αντίπαλο μου όμως τα μηνύματα είναι τόσο αισιόδοξα

Και παλιοί συνεργάτες και στελέχη που υπηρετούν τη διαιτησία αυτή τη στιγμή, αναζητούν κάτι διαφορετικό. Αναζητούν αυτόν που θα κάνει το σύνδεσμο να λειτουργεί σωστά. Δεν διαχωρίζουμε τους διαιτητές σε παλιούς και νέους. Ο πρόεδρος του συνδέσμου οφείλει και πρέπει να δίνει ευκαιρίες και να μην απαρνείται κανένα μέλος του. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους.

Στηρίζω την είσοδο των νέων. Δεν θα κάνουμε σύνδεσμο δύο ταχυτήτων, τους νέους και τους παλιούς. Θα είμαι πρόεδρος για όλους. Στόχος μου είναι να κάνω ένα σώμα, να είναι μια οντότητα. Όποιος προσπαθεί να προπηλακίσει φέρνει κακά αποτελέσματα.

Πάντα ήμουν στρατιώτης στο σύνδεσμο. Ήταν το δεύτερο μου σπίτι.  Είναι τεράστια η απήχηση. Αυτό που φοβάμαι είναι που η προσπάθεια επηρεασμού. Δεν θέλω ακρότητες. Αν εκλεγώ, θα είμαι πρόεδρος όλων».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ