Ο Πιερής Φλουρή Καλλή, που είναι εκ των τριών μελών της επιτροπής που θα προσπαθήσουν να βρουν διάδοχο κατάσταση στην Ένωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλες τις εξελίξεις.

Τι έγινε στην συνέλευση; Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις; «Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συνέλευση, όπου ο κ. Τσόκκος εμμένει στην απόφασή του να μην συνεχίσει. Πρέπει να παραμείνει στην προεδρία όμως, γιατί μετά θα βγούμε εκτός χρόνου. Αγαπά την ομάδα και έδωσε πολλά».

Συστάθηκε τριμελής επιτροπή, στην οποία είστε και εσείς. Πως προχωράτε; «Υπήρχαν διάφορες εισηγήσεις, και ο κ. Χατζηχριστοφούλου ανέφερε πως πρέπει να βρεθούν και άλλοι να συμπαρασταθούν στην όλη προσπάθεια. Είναι δύσκολη στιγμή για την Ένωση. Αυτή τη χρονιά, πρέπει να συνεχίσει ο κ. Τσόκκος. Θα είναι πολύ δύσκολη η επόμενη μέρα στην Ένωση αν δεν συνεχίσει στην προεδρία».

Είναι οικονομικό το πρόβλημα; «Από τα όσα λέχθηκαν, φάνηκε ότι δεν ήταν οικονομικό το πρόβλημα. Κάποιες εισηγήσεις ήταν να βοηθήσουμε όσο μπορούμε όλοι σε αυτό το κομμάτι και θα συνεχίσουμε. Δεν ξέρουμε τι τον εμποδίζει να παραμείνει. Αν και θεωρώ πως ήθελε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο κύπελλο. Είχαμε φιλοδοξίες».

Είναι και αυτό ένα θέμα που εμποδίζει τον κ. Τσόκκο; «Ναι, είναι ένα από τα θέματα και αυτό. Πίστευε όπως και εμείς ότι μπορούμε. Πρέπει να παραμείνει, κάνει πολύ καλή δουλειά».

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός με τον κ. Κοσμά; «Ναι. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τον τερματοφύλακα Κλέιμαν, τον Κυριάκου, θα τα αναφέρει ο ίδιος και μεταγενέστερο στάδιο. Το θέμα είναι να παραμείνει στην προεδρία, είμαστε δίπλα του».

Πότε ορίστηκε η επόμενη συνέλευση; «Η επόμενη συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε συνάντηση με τον κ. Τσόκκο, να μιλήσουμε και ευελπιστούμε να τον πείσουμε όπως και την οικογένειά του για να παραμείνει ακόμη ένα χρόνο».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ