Το μέλος της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη και τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας.

Ανέφερε στο σταθμό μας ο πρόεδρος της Δόξας ότι ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης συμφώνησε με την ομάδα του. Πως έχουν τα δεδομένα; «Δεν θέλουμε να κάνουμε επίσημη τοποθέτηση. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη. Θα έχουμε συζήτηση μαζί του και θα τοποθετηθούμε με επίσημη ανακοίνωση. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί του και να δούμε πως θα χωρίσουν οι δρόμοι μας. Έτσι είναι τα πράγματα. Χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να τοποθετηθούμε με δημόσια τοποθέτηση».

Γιατί φεύγει ο Μιντίκκης; «Ήταν εκ των βασικών επιλογών και βοήθησε την ομάδα: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Φεύγει σαν φίλος. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Από εκεί και πέρα, και οι δυο πλευρές πήραμε την απόφαση να μην συνεχίσουμε χωρίς κανένα παράπονο».

Θα γίνει ενίσχυση στην εν λόγω θέση; «Υπάρχουν οι Τιμόθεος Παύλου και Κωνσταντίνος Σεργίου που αγωνίζονται εκεί. Αν θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση, είναι καθαρά θέμα προπονητή. Εμείς ως διοίκηση, αν μας υποδείξει κάποιον παίκτη είναι υποχρέωσή μας να μπούμε σε διαπραγμάτευση μαζί του για επίτευξη συμφωνίας».

Υπάρχει εξέλιξη με τον Κίνγκσλεϊ; «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήταν από τους βασικούς συντελεστές που πραγματοποιήσαμε την πορεία μας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Τα μηνύματα που έχουμε από τον ίδιο είναι θετικά. Περιμένουμε την κατάληξη».

Μετά τον Τάσο Κίσσα, ανακοινώθηκε και ο Ντελγκάδο: «Ναι, αναμένεται να έρθει Κύπρο στις πρώτες μέρες του Ιουλίου, αν ολοκληρωθούν με επιτυχία οι ιατρικές εξετάσεις, θα ενεργοποιηθεί και το συμβόλαιο του»

Τι ισχύει με τον Γκολομπάρτ; «Ακούμε διάφορες φήμες. Ήρθε μια πρόταση που δεν μας βρήκε ικανοποιημένους. Η σωστή διαδικασία όμως είναι να αποταθούν κοντά μας. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Εμείς υπολογίζουμε κανονικά στον ποδοσφαιριστή».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ