Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 λίγο πριν το γεύμα του Απόλλωνα προς τους δημοσιογράφους, για την αποψινή αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις στην Μαριούπολη. Ποια τα αγωνιστικά δεδομένα και τα μεταγραφικά.

Αρχίζει το οδοιπορικό του Απόλλωνα, ο στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους: «Για να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος, δεν πρέπει να γίνεται τίποτα στη τύχη. Θα πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να φτάσεις στο στόχο σου. Πάντως, οι Λιθουανοί δείχνουν ότι είναι ανταγωνιστικοί τα τελευταία χρόνια. Μιλήσαμε και με παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα πριν αναχωρήσουν από εδώ, που αγωνίστηκαν με την Σούντουβα που τους έβαλαν δύσκολα. Έχουμε έλλειψη ρυθμού, έχουμε αρκετές απουσίες και αυτό παίζει το ρόλο του. Ήρθαμε όμως εδώ να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση».

Θεωρητικά ο Απόλλωνας είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Ζάλγκιρις: «Όπως είπα ξεκάθαρος στόχος είναι να βάλουμε βάσεις πρόκρισης. Να σκοράρουμε μια-δυο ή περισσότερες φορές και να πάρουμε προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού. Αυτή είναι η προσέγγισή μας. Έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση, αν παραταχθεί ο Απόλλωνας όπως πρέπει, θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού αναχώρησε από τη Λιθουανία ο Γιαννιώτας. Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα: «Σίγουρα ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη, είχε μια εκκρεμότητα με τη στρατιωτική του θητεία. Προσπαθήσαμε μέσω επίσημων οδών να δούμε αν μπορεί να αναβληθεί, όμως έπρεπε να ταξιδέψει στην Αθήνα. Είναι μια ακόμη απουσία, αφού απουσιάζουν οι Χάμπος και Φακούντο που είναι ανέτοιμοι. Θα είναι ετοιμοπόλεμοι όπως μας ενημέρωσαν την ερχόμενη εβδομάδα».

Για το θέμα Νσούε και την περαιτέρω ενίσχυση: «Δεν πρόκειται να εισέλθω σε αυτή τη διαδικασία, το πλάνο προγραμματισμού προχωρά όπως το είχαμε προνοήσει. Υπάρχει έντονη κινητοποίηση από τον κ. Κονναφή και τον κ. Αυγουστή πάνω σε αυτό. Να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή».

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ
(Αποστολή στη Λιθουανία)
ΧΟΡΗΓΙΑ 
BET ON ALFA


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ