Για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Λάζος.

 

Δύσκολη ημέρα για τη Νέα Σαλαμίνα, έφυγε από την ζωή ο Λευτέρης Ελευθερίου: «Ξημέρωσε μια δύσκολη μέρα για τη Νέα Σαλαμίνα. Από την μια στις 8.20 ακούσαμε τις ενοχλητικές σειρήνες για 45η φορά που πρέπει να μας θυμίζουν πολλά. Από την άλλη κηδεύουμε τον Λευτέρη Ελευθερίου που για χρόνια ήταν φροντιστής της ομάδας μας, πέρασε και από το διοικητικό συμβούλιο, ενώ ήταν και ποδοσφαιριστής. Ήταν ο άνθρωπος που έβρισκε όλες τις λύσεις στα αποδυτήρια. Δυστυχώς νικήθηκε από τον καρκίνο. Έδινε μάχη τους τελευταίους δύο μήνες. Καλούμε όλους τους φίλους να παραστούν στην κηδεία του για το ύστατο χαίρε στις 15:00 στον Άγιο Λάζαρο».

Ήταν μια φιγούρα η οποία σπανίζει σήμερα στο ποδόσφαιρο μας, ανθρώπους να δουλεύουν με ανιδιοτέλεια και τόση αγάπη για την ομάδα τους: «Ήξερε όλους τους ποδοσφαιριστές όλους τους παράγοντες, όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, ήξερε να χειρίζεται την κάθε κατάσταση, φρόντιζε τα πάντα. Χάσαμε έναν αγνό Αμμοχωστιανό, έναν αγνό Σαλαμιναίο, έναν στρατιώτη της Νέας Σαλαμίνας. Ήταν πάντα εκεί, στις χαρές αλλά και στις λύπες έδινε θάρρος σε όλους. Τα τελευταία χρόνια ήταν φροντιστής και δεν έλειπε τίποτε σε κανέναν. Πέραν από εξαίρετος επαγγελματίας ήταν και γνήσιος Σαλαμιναίος που πονούσε την ομάδα πιο πολύ από όλους. Ο Λευτέρης θα είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζει τι σημαίνει Νέα Σαλαμίνα. Από την ημέρα που γεννήθηκε ήταν στη Νέα Σαλαμίνα. Ο αγαπημένος μας Λευτέρης, ο Θκείος μας ο Λευτέρης όπως τον αποκαλούσαν οι περισσότεροι παίκτες της Νέας Σαλαμίνας θα είναι πάντα στη μνήμη μας. Οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις».

Ποιες κινήσεις θα κάνει η Νέα Σαλαμίνα για να τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Λευτέρη; «Κηρύξαμε 40ήμερο πένθος, όλα τα έξοδα της κηδείας θα τα επωμιστεί η Νέα Σαλαμίνα και σε συνεδρία της διοίκησης θα αποφασιστεί με ποιους τρόπους θα τιμήσουμε τη μνήμη του».

Πως συνεχίζονται οι προπονήσεις και ο προγραμματισμός; «Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Άρχισαν ήδη διπλές προπονήσεις, αυξήθηκαν οι εντάσεις και οι ρυθμοί και την Παρασκευή έχουμε και την πρώτη ανοικτή προπόνηση στις 19:30. Δώσαμε προτεραιότητα στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών χωρίς να μας πιέζει ο χρόνος ιδιαίτερα. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που κυλά ο προγραμματισμός και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα χτίσουμε πάλι ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ