Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου με δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 ζήτησε την στήριξη του κόσμου ενόψει Λέφσκι το απόγευμα της Πέμπτης στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και την κατανόνηση του κόσμου για την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Εχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Χόρχε Λαρένα, του ευχόμαστε τα καλύτερα. Ήταν πραγματικά πρότυπο στο γήπεδο, στ’ αποδυτήρια αλλά και ως άνθρωπος. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι ξεχωριστός. Ο Λαρένα είναι παίκτης με τερράστια συνεισφορά στην ομάδα της ΑΕΚ. Πρόθεση μας είναι να τον βραβεύσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο».

Για το ματς με την Λέφσκι: «Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας ζητούμε και περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει…Είναι λογικό και αναμενόμενο να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης».

Αγωνιστικά: «Περιμένουμε ένα γεμάτο πλάνο, ευχόμαστε να μην προκύψει κάτι το απρόοπτο για το ματς της Πέμπτης».

Ασούμπρε: «Υπολογίζεται κανονικά από την ΑΕΚ, εκφράσαμε την ικανοποίηση μας και δεν τίθεται θέμα κάποιο θέμα».

Τα παράπονα για την ώρα των αγώνων της Ευρώπης στις 6.30: «Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου, πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει στο ματς με την Λέσφκι».

Για την κλήρωση της UEFA: «Μας δυσκολεύει όλους, πας να παίξεις και σκέφτεσαι τον επόμενο αντίπαλο. Δεν μπορεί ν’ ασχοληθεί κάποιος με το μεθεπόμενο ματς, έχουμε άνθρωπο στην Ελβετία για το θέμα αυτό».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ