Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο ε.τ. της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος για τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Οι τοποθετήσεις του:

Για τις πληροφορίες για πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Κωστή: «Είναι κάποια πράγματα που τα περιμένεις, εμείς έχουμε μάθει να εκτιμούμε τους νεαρούς. Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και δυο βδομάδες για τον ποδοσφαιριστή από ομαδες του εξωτερικού. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, θα το διαχειριστεί η διοίκηση. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα παραχωρηθεί φέτος, είναι πολύτιμος για μας ενόψει της νέας περιόδου. Δεν θα παραχωρηθεί οποιαδήποτε πρόταση και αν έρθει για τον παίκτη αυτή την περίοδο, αλλά θα καθίσουμε να δούμε το θέμα ως διοίκηση. Θα σεβαστούμε και τα θέλω του ποδοσφαιριστή. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη…».

Δεν παραχωρείται ακόμη και αν σας δώσουν μισό εκατομμύριο; «Είναι απαραίτητος στο ρόστερ, οποιαδήποτε χρήματα και να μας δώσουν μπορούμε να τα πάρουμε ίσως και περισσότερα τη νέα χρονιά, δεν θα παραχωρηθεί φέτος».

Για τα αγωνιστικά: «Με τον Φουστάρ δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Έχει ένα μικρό αιμάτωμα, από την άλλη ο Μαουρίσιο δεν είναι ακόμη έτοιμος, κάνει ατομικές προπονήσεις. Είχαμε το φιλικό του Σαββάτου και θα έχουμε ακόμη ένα την Τετάρτη με τον Εθνικό. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη. Σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ