Σπουδαία τα νέα για τον Ιωάννη Κωστή που θα φορά τα ερυθρόλευκα της Νέας Σαλαμίνας και στη νέα χρονιά και στη συνέχεια θα βάλει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Πειραιώς με το deal να κλείνει με συνολικό ποσό υπό κάποιες προϋποθέσεις που θα αγγίξει τις 750 περίπου χιλιάδες Ευρώ.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, υλοποιεί ένα μεγάλο όνειρο, ίσως και πολύ νωρίτερα απ’ ότι ο ίδιος θα περίμενε, αλλά είναι ξεκάθαρο πως είναι παιδί που πατούν γερά τα πόδια του στο έδαφος.

Το έδειξε και με την όλη προσέγγιση που έκανε στην διάρκεια των επαφών της Νέας Σαλαμίνας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, καθώς δεν παρασύρθηκε από τη μεγάλη πρόκληση που είχε ενώπιον του και σεβάστηκε απόλυτα την θέση της ομάδας του, που έθεσε σαν απαραίτητη προϋπόθεση να τον κρατήσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έχει σημασία στο ποδόσφαιρο και το σωστό τάιμινγκ και ο Ιωάννης Κωστή έδειξε ότι παρά τα 29 του χρόνια, έχει την ώριμη σκέψη να αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για τον ίδιο. Όσοι τον γνωρίζουν έχουν να πουν για τον σπουδαίο του χαρακτήρα, πέραν από τα σπουδαία ποδοσφαιρικά χαρίσματα που έχει και την προοπτική που διαθέτει.

Τα πράγματα όταν έρθει εκείνη η ώρα που θα βάλει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Πειραιώς, δεν θα είναι καθόλου εύκολα και θα χρειαστεί να είναι και πολύ δυνατός χαρακτήρας για να αντέξει τον συναγωνισμό και άλλα πολλά σε ένα τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Τέτοιες ευκαιρίες όμως δεν τις αφήνεις να πάνε χαμένες και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ζει το δικό του όνειρο, έχοντας γερά τα πόδια στο έδαφος και αυτό ίσως να αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο με το οποίο ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Θα χρειαστεί να έχει κυρίως το εφόδιο της υπομονής και των ψυχολογικών αντοχών για να πετύχει στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του, αλλά είναι παιδί που δεν του ήρθε τίποτα εύκολο στο ζωή. Πάντοτε συνεσταλμένος και συνειδητοποιημένος, με επίγνωση του μεγάλου ταλέντου του, αλλά παράλληλα και του ότι θα χρειαστούν πολλά για να είναι πετυχημένη η παρουσία του στην πολυπρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας.

Η προοπτική και το ταλέντο είναι στοιχεία που υπάρχουν, τα εφόδια τα έχει, διάθεση για δουλειά επίσης και πλέον θα φανεί στην πορεία πόσο θα μπορέσει ο Ιωάννης Κωστή να αξιοποιήσει όλες αυτές τις συγκυρίες για να πετύχει στο νέο πολύ μεγάλο κεφάλαιο που διανοίγεται για τη δική του ποδοσφαιρική σταδιοδρομία.

Κώστας Παναγιώτου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ