Ο Κωνσταντίνος Φάνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας και για το μεταγραφικό κομμάτι.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Υπάρχει τεράστια πίστη ότι θα δείξει η ομάδα τον βαθμό ετοιμότητας που πρέπει με ξεκάθαρο στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που έχει κοινούς στόχους με εμάς».

Θα υπάρξει κι άλλη μεταγραφή; «Έχουμε πει ξανά ότι τα οικονομικά δεδομένα δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε άλλες μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε για κάποιο δανεισμό αν μπορέσουμε, ή για κάποιον ποδοσφαιριστή με χαμηλό μισθολόγιο έτσι ώστε να είμαστε εντός προϋπολογισμού. Θα είμαστε σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία μέρα».

Έγιναν προς το τέλος αρκετές κινήσεις. Θα επηρεάσει πιστεύετε; «Ότι είχαμε καθυστερήσει να κάνουμε τις μεταγραφές το γνωρίζουμε, όμως έπειτα κινηθήκαμε σε καλούς ρυθμούς. Θα σταθώ στις ανανεώσεις που έγιναν όμως, αφού κρατήσαμε ένα βασικό κορμό. Επίσης ήρθαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και ευελπιστούμε να μας βοηθήσουν».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ