Έτσι έγινε και με τον 18χρονο Βόσνιο δεξιό μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μλάντοστ, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων θα παραμείνει δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα της πατρίδας του.

Τον Νίκολιτς διεκδίκησαν έντονα ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν, η Ντιμάνο Ζάγκρεμπ, μέχρι και η Σαχτάρ είχε επιδείξει ενδιαφέρον. Η διοίκηση του Ολυμπιακού κινήθηκε δυναμικά και απέκτησε τον νεαρό ακραίο αμυντικό, που θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα της Βοσνίας.

O Βόσνιος (γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 2001) πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα παίζοντας στην Σαράγεβο και από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται στην Μλάντοστ, με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι 19 φορές στο πρωτάθλημα (16 ως βασικός) και με την οποία έχει παίξει μέχρι στιγμής πέντε ματς τη φετινή σεζόν. Περίπτωση λοιπόν ανάλογη με αυτή του Ραντζέλοβιτς, που είχε αποκτηθεί τον Αύγουστο του 2018 από τη Ραντνίτσκι και έμεινε εκεί ένα χρόνο δανεικός…

Κομβικός ρόλο στο deal έπαιξε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Βόσνιο για την προοπτική που του ανοίγεται στην Ελλάδα και ειδικά σε ένα club που παίζει στην Ευρώπη, ενώ καταφέρνει και πουλά παίκτες σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα.