• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΤΕΛΙΚΟ Νέα Σαλαμίνα 1-2 Πάφος (ΦΩΤΟΣ – Χορηγός Bet on Alfa)
23/08/2019 18:40
ΤΕΛΙΚΟ Νέα Σαλαμίνα 1-2 Πάφος (ΦΩΤΟΣ – Χορηγός Bet on Alfa)

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία στο πρωτάθλημα Cyta 2019-20 με τη Νέα Σαλαμίνα να φιλοξενεί την Πάφο. 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0 ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ CYTAVISION SPORTS 1

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τέλος του αγώνα. 1-2 για την Πάφο

Τέσσερα λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.

90′ ΓΚΟΛ για την Πάφο! Σέντρα από τα δεξιά του Σιρόκ, ο Νέμετς ανέβηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Βεσελόφσκι.

89′ Σουτ του Τισντέλ η μπάλα κόντραρε, κυνήγησε τη φάση ο Κίνγκσλεϊ, βγήκε σωτήρια ο Ρούντκο και μάζεψε την μπάλα.

85′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κίνγκσλεϊ πήρε την μπάλα με πλάτη στο τέρμα εκτός περιοχής και γυρίζοντας προς την εστία έκανε το συρτό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ρούντκο.

Σχόλιο: Δυνατό παιχνίδι κέντρου με αρκετές μονομαχίες, πάθος και δύναμη. Χωρίς καλές και ξεκάθαρες φάσεις το β’ ημίχρονο. Η Πάφος δείχνει να ελέγχει το ρυθμό και προσπαθεί να κτυπήσει στην κόντρα με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση, κυρίως με μπαλιές στην περιοχή των φιλοξενουμένων.

60′ Μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Ελουντού έπιασε την κεφαλιά χωρίς να βρει στόχο.

Έναρξη του β΄ημιχρόνου χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες.

Τέλος α’ ημιχρόνου.

44′ ΓΚΟΛ για την Πάφο! Γύρισμα του Ιμπραϊμ από τα αριστερά, ο Μπεριγκό… ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι με προβολή θα ανοίξει το σκορ. Διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ οι γηπεδούχοι στην πάσα του Φιλιώτη για τον Ιμπραϊμ όμως ο Κορρέια φαίνεται να καλύπτει τον παίκτη της Πάφου.

42′ Σκοράρει η Νέα Σαλαμίνα με τον Ελουντού όμως το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Ο β΄βοηθός ήταν σωστός, σύμφωνα με την επαναληπτική προβολή, αφού ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν πιο μπροστά από την αμυντική γραμμή της Πάφου.

31′ Πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι αυτή τη φορά. Σε γύρισμα του Ελουντού από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο ανοικτό χέρι του Φιλιώτη, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Και αυτό, βλέποντας την επαναληπτική προβολή, ήταν παράβαση.

17′ Ζήτησαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι σε πτώση του Μπεριγκό μέσα στην περιοχή. Ο επιθετικός της Πάφου πιέστηκε από τον Τσαμπούρη ο οποίος έβαλε το πόδι του για να ανακόψει την προσπάθεια του επιθετικού της Πάφου. Ο Κυριάκος Χριστοδούλου που ήταν κοντά στη φάση υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το παράδοξο είναι ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε κίτρινη κάρτα στον Μπεριγκό για  «θέατρο», ενώ βλέποντας την επαναληπτική προβολή, φαίνεται καθαρά ότι υπήρξε παράβαση.

13′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαριάνοβιτς θα διώξει ο Ρούντκο με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

11′ Δοκάρι για την Πάφο! Ο Μπεριγκό μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βεσελόφσκι.

9′ Πρώτη καλή στιγμή με τη Νέα Σαλαμίνα. Σέντρα από τα αριστερά του Σίμσον από τα αριστερά, κεφαλιά του Κίνγκσλεϊ η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρούντκο.

Έναρξη του αγώνα.

18:57 Είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Ντελγκάδο(69′ Τισντέλ), Μαριάνοβιτς, Σίμπσον(54′ Νουρ), Κίνγκσλει, Κωστή(82′ Μαουρίτσιο), Λαμπό, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού

Στον πάγκο: Κίσσας, Ρέινολντς, Παναγή, Σιαθάς, Χρίστου, Νικολάου

Πάφος: Ρούντκο, Σιρόκ, Λελιούκιν, Πανός, Φιλιώτης, Μπεσάρα(87′ Αντωνίου), Σάνι, Πάντσεον, Μπεριγκό(90+3 Τόρες), Ιμπραΐμ(73′ Λουλίνια), Νέμετς.

Στον πάγκο: Πέτρου, Τσοκκάς, Φόλπρεχτ, Ντούποβ, Κωνσταντίνου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νουρ / Μπεριγκό
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Ν. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή»
ΘΕΑΤΕΣ: 1500

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος
4ος: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας


btm