Στην έδρα της, την Ιαπωνία, η Toyota ως παγκόσμιος εταίρος των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, θα προσφέρει πλήρη σειρά ηλεκτροκίνητων οχημάτων παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους αγώνες.

Με αυτόν τον τρόπο, η Toyota επιδιώκει να επιτύχει το χαμηλότερο επίπεδο εκπομπών ρύπων, από οποιουδήποτε άλλο στόλο οχημάτων έχει χρησιμοποιηθεί σε αντίστοιχους αγώνες στο παρελθόν.

Συνολικά, η Toyota θα προσφέρει συνολικά περίπου 3.700 προϊόντα ή και οχήματα για το Τόκιο 2020. Μάλιστα, το 90% του στόλου των επίσημων οχημάτων, θα είναι ηλεκτροκίνητα. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα (HEV), τα ηλεκτρικά οχήματα με κυψέλες καυσίμου (FCEV), όπως το υδρογονοκίνητο Mirai, τα plug-in υβριδικά οχήματα (PHEV), όπως το Prius PHV.

Τα ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας (BEV), θα περιλαμβάνουν το APM (Accessible People Mover), το e-Palette καθώς και το TOYOTA Concept-i. Η Toyota θα διαθέσει περίπου 500 FCEV και 850 BEV οχήματα, στους Αγώνες, από τα 2.700 οχήματα του επίσημου στόλου που θα παρέχει μεταφορική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με υπολογισμούς, ο μέσος όρος εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, από τα αυτοκίνητα των αγώνων, θα είναι κάτω από 80 γρ./χλμ.

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ