05/09/2019 10:01 27 Views

Η δικηγορική εταιρεία Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ έχει αναλάβει τη νομική υποστήριξη της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Λάρνακας και θα ενεργεί κατά την επόμενη τριετία ως ο νομικός σύμβουλος του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Η Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ ιδρύθηκε το 1976 και εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη δικηγορική εταιρεία στη Λάρνακα και μία από τις μεγαλύτερες στην Κύπρο. Διατηρεί στο δυναμικό της 40 δικηγόρους, συνολικά 80 επαγγελματίες και διαθέτει 16 διαφορετικά εξειδικευμένα τμήματα σε διάφορους τομείς δικαίου. Η δικηγορική εταιρεία Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε διάφορους τομείς της αγοράς. Καλύπτει το σύνολο της Κύπρου και εξυπηρετεί ιδιώτες, εταιρείες, οργανισμούς, φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Η Δικηγορική Εταιρεία Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ αναγνωρίζεται για την αφοσίωσή της στους πελάτες της, τις επιτυχίες της στη νομική και επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνική της ευθύνη. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη σε ανεξάρτητες έρευνες ανάμεσα σε δικηγορικές εταιρίες και συμπεριλαμβάνεται σε διακεκριμένους εθνικούς και διεθνείς καταλόγους και δημοσιεύσεις όπως το Legal 500, Who’s Who Legal Chambers and Partners. Αποτελεί επίσης μέλος διεθνών δικτύων όπως η Interlegal.

Μιλώντας αναφορικά με τη συνεργασία, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Μαραθωνίου, κύριος Κώστας Ντάλτας δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας να τυγχάνει νομικής υποστήριξης και εν γένει στήριξης από μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες της Κύπρου, τη δικηγορική εταιρεία Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ.  Θεωρούμε ότι το κύρος και η εγνωσμένη αξία της Δικηγορικής Εταιρείας Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ θα προσφέρει τα μέγιστα στο κύρος και την νομική κάλυψη της διοργάνωσή μας, η οποία κάνει άλματα και αυξάνει τις συμμετοχές της κάθε χρόνο».

την πλευρά της Δικηγορικής Εταιρίας Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ αναφέρθηκαν τα ακόλουθα: «Είμαστε χαρούμενοι που υποστηρίζουμε μια εξαιρετική διοργάνωση που συμβάλλει στην προώθηση του αθλητισμού στη χώρα μας και ιδιαίτερα στη Λάρνακα.  Θα παραμείνουμε συμμέτοχοι και ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης

Radisson Blu Larnaka International Marathon

Ο Radisson Blu Larnaka International Marathon θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ (εταιρικός), των 5 χλμ (ατομικός) και 1 χλμ McDonald’s TM Kids Race 1km καθώς και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Larnaka International Marathon έχει πιστοποιηθεί από την  AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθώνιων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου.

Βραβεύσεις

Το 2018, έχει βραβευθεί με Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και με Χάλκινο στην κατηγορία Running and live well, ενώ το 2019 έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και Χάλκινο στην κατηγορία Sports & Adventure.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Radisson Blu Larnaka International Marathon: http://larnakamarathon.com/


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εισφορά στον Σύνδεσμο Στήριξης Ατόμων με την νόσο του Alzheimer...

Βραβείο Ασφαλείας  ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου   Εισφορά στον Σύνδεσμο Στήριξης...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
11/12/2019 14:20

1251+ Επιλογές στην Parimatch για το Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις  Η τελευταία αγωνιστική της φάσης...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
11/12/2019 14:16

1001+ Επιλογές στην Parimatch για το ΟΣΦΠ – Ερυθρός Αστέρας

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις  Συνέχεια στους αγώνες των ομίλων...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
11/12/2019 14:15

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 0% γκανιότα, Cash...

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στις 22:00 με τους...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
11/12/2019 14:13

2 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PIZZA HUT ΚΥΠΡΟΥ!

Σημαντικά βραβεία απέσπασε και φέτος η Pizza Hut Κύπρου ανάμεσα...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
11/12/2019 14:11

‘’Chef’s Choice’’ Εμπνευσμένο από τη μπύρα Estrella. Δημιουργημένο από τους...

Η Estrella Damm σας συστήνει τους ανθρώπους που διαμορφώνουν τη...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
11/12/2019 10:37