Ο προπονητής του Ερμή Νίκος Παναγιώτου όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Άκου τι λέει» του Super Sport fm 104.0 μίλησε και για τον Ιωάννη Κωστή και την… άγνωστη ιστορία πίσω από αυτόν.

«Το 2007 σταμάτησα το ποδόσφαιρο και ανέλαβα τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης. Ο Κωστή ήταν στις Ακαδημίες της Ανόρθωσης. Τον φέραμε από το Λιοπέτρι. Κάναμε ένα γκρουπ με παιδιά που ξεχώριζαν και είχαν προοπτική. Ο Ιωάννης Κωστή ήταν σε αυτά τα παιδιά. Όταν φύγαμε από την Ακαδημία το 2010 έφυγε και ο Κωστή. Ο φίλος μου ο Τσούκκας τον άρπαξε και τον πήγε στις Ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας στο Αυγόρου. Ήταν όνειρο ζωής του μακαριστού του πατέρα του να τον δει να παίζει μπάλα. Εξελίχθηκε στη Νέα Σαλαμίνα. Βλέπω έναν ποδοσφαιριστή έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ώριμος στο παιχνίδι του, έχει πολύ καλά τρεξίματα. Ένα προτέρημα που είχε από μικρός, δεν του άρεσε να χάνει. Στα 19 του βγάζει τον τσαμπουκά. Την ποιότητα την έχει και δικαίως χτυπά πόρτες μεγάλων ομάδων. Η φετινή χρονιά θα είναι ορόσημο γι’ αυτόν».

Ποια είναι η θέση του; «Μπορεί να παίξει box to box, περισσότερο σαν 8άρι επειδή έχει τρεξίματα και ωριμότητα στο παιχνίδι του. Δοκιμάζει και το πόδι του από μακριά και μπορεί να παίξει καλά την θέση του 8αριού».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ