Όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Άκου τι λέει», ο προπονητής του Ερμή Νίκος Παναγιώτου μίλησε για την επιστροφή του στον Ερμή.

Πόσο το σκέφτηκες όταν σου είπε ο Λούκας να επιστρέψεις στον Ερμή; «Πρέπει να έχεις γερή κράση για να μπορέσεις να αντέξεις την πίεση από τον Λούκα. Η πρόταση ήρθε τέλη Απριλίου. Ήμουν κοντά στην Ανόρθωση, έδωσα και τα χέρια αλλά τελικά δεν πήγα. Μου είπε ο πρόεδρος αν έχω πρόταση από α΄ κατηγορία να πάω και αν δεν έχω ότι η πόρτα είναι ανοικτή. Συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά και προχωρήσαμε».

Πως βρήκες τα πράγματα στον Ερμή; «Ήταν μια χρονιά δύσκολη για τον πρόεδρο. Μετά τον χαμό του πατέρα του κάπου άφησε την ομάδα. Η περσινή χρονιά έφερε άσχημα αποτελέσματα και ήρθε και ο υποβιβασμός ουσιαστικά από τον Ιανουάριο. Τώρα αρχίσαμε σχεδόν από το μηδέν. Ήταν δική μου εισήγηση αυτή, να αρχίσουμε από το μηδέν και περάσαμε τέσσερις δύσκολους μήνες μέχρι να χτίσουμε την ομάδα. Βρήκαμε αρκετά εμπόδια στο παζάρι αλλά με την συνεργασία με τον πρόεδρος τα καταφέραμε. Με εμπιστεύθηκε ο πρόεδρος και έφερα τους ποδοσφαιριστές που ήθελα. Φτιάξε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει για να επιστρέψει στην  α΄ κατηγορία».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ