Ο προπονητής του Ερμή Νίκος Παναγιώτου όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Άκου τι λέει» του Super Sport fm 104.0 μίλησε πιο συγκεκριμένα για την Ανόρθωση.
«Επιτέλους ήρθε η επιστροφή του Τιμούρ για την οποία γίνεται λόγος από το 2008. Χρειάζεται υπομονή. Είναι μια ομάδα χτισμένη όπως την θέλει ο προπονητής, μια ομάδα που δύσκολα θα δέχεται γκολ και αν βρει το εύκολο γκολ τότε θα έρθουν οι καλές μέρες».

Δεν φοβίζει τον Τιμούρ το ότι η Ανόρθωση έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2008 και το λέει συνεχώς ότι θέλει τίτλους: «Επειδή έζησα μεταβατική περίοδο στην Ανόρθωση το 1989, να σας πω ότι ήρθε ο Ιορντανέσκου και μας είπε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Έφυγε από τα αποδυτήρια και επέστρεψε μετά από λίγο και μας είπε ότι «θα γελάτε επειδή ήρθε ένας Ρουμάνος και σας έβαλε πίεση αλλά μόνο όσοι αντέχουν θα μείνουν μαζί μου, οι υπόλοιποι θα φύγουν». Ο Τιμούρ δεν το φοβάται αυτό».

Για τον Λόρια: «Ο Λόρια είναι η αδυναμία μου, είναι ένας ισορροπημένος τερματοφύλακας και είναι σημαντικό που θα είναι κάτω από τα δοκάρια της Ανόρθωσης».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ