Το μέλος της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τους τραυματίες.

Μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς επανέναρξης η Νέα Σαλαμίνα: «Υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμη μέχρι με την επανέναρξη αφού αγωνιζόμαστε τη Δευτέρα. Με αρκετές ελλείψεις συνεχίζεται η προετοιμασία, ενώ έχουμε και δυο προβλήματα που δεν ξέρουμε ακόμη πως θα εξελιχθούν μέσα στην εβδομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τη κατάστασή τους».

Πως είναι ακριβώς τα δεδομένα με τους Ελουντού-Φουστάρ; «Ο Ελουντού ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, θα δοκιμάσει μέσα στις επόμενες ημέρες να προπονηθεί κανονικά και Φουστάρ. Είναι 50-50 όμως οι πιθανότητες, υπάρχουν αρκετές ημέρες ακόμα. Αξιολογούνται και οι δυο από το ιατρικό τιμ».

Δεν ξεκίνησε καλά η Νέα Σαλαμίνα: «Χρειάζεται χρόνος. Έφυγαν κάποιοι παίκτες από την ομάδα όμως μέρα με τη μέρα, δείχνουν να δένουν οι ποδοσφαιριστές. Ένα δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι μιας επιλογής. Είναι τριών βαθμών και είναι ξεκάθαρο. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση, όμως είναι σημαντικό να έρθει η νίκη για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ