Ο Ούρκο Πάρντο μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τους στόχους της Εθνικής και την προσπάθεια που θα καταβάλει ο Ερμής για να επιστρέψει στην α’ κατηγορία.

Πως είδες το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο και ποιοι οι στόχοι της Εθνικής; «Σίγουρα ο στόχος είναι 3η θέση. Είναι δύσκολο για πιο πάνω έτσι όπως είναι τα δεδομένα. Παίξαμε καλά με Σαν Μαρίνο, δεν είναι μια σπουδαία ομάδα, πήραμε όμως τη νίκη και πρέπει να καταφέρουμε να μείνουμε στην 3η θέση. Δουλεύουμε κάθε μέρα, βλέπουμε πιο ψηλά. Έχουμε στην έδρα μας την Ρωσία και την Σκοτία. Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς ακόμη».

Πως επέλεξες τον Ερμή; «Πήρα αυτή την επιλογή, παρά το γεγονός ότι είχα κάποιες προτάσεις από την α’ κατηγορία. Δεν θέλω να πω όμως κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι θα πάμε ξανά στην α’ κατηγορία. Έχουμε την ποιότητα ως ομάδα και γι’ αυτό ήταν και πιο εύκολη η επιλογή για μένα».

Πως βλέπεις το πρωτάθλημα στην β’ κατηγορία; «Έχει καλές ομάδες με παίκτες με ποιότητα. Ο Ερμής όμως είναι Ερμής και πρέπει να πάρουμε αυτό που πρέπει και να επιστρέψουμε στην α’ κατηγόρια».

Ο Νίκος Παναγιώτου δήλωσε στην εκπομπή «Άκου τι λέει» ότι πιστεύει σε εσένα: «Νομίζω πως τον κέρδισα στο γήπεδο».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ