Ο Κωνσταντίνος Φάνου, εκπρόσωπος τύπου και μέλος της διοίκησης της Ένωσης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την επόμενη αναμέτρηση των «βυσσινί» κόντρα στην Ανόρθωση, τα αγωνιστικά και την προσέλευση του κόσμου.

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Όντως, πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε χωρίς βαθμούς και το τι έγινε πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος γι’ αυτό το παιχνίδι. Μπορεί αυτή η ομάδα να πάρει βαθμούς κόντρα στην Ανόρθωση. Πρέπει να κλείσουμε τη βδομάδα όσο καλύτερα γίνεται και να πάμε στο παιχνίδι».

Ποια τα αγωνιστικά δεδομένα; «Είναι εκτός ο Ουντόζι, επέστρεψε ο Αμπαρτζουμιάν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του και αναμένουμε αύριο να ενσωματωθεί και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς. Ο Κοσμά έχει αρχίσει προπονήσεις και θα διαφανεί κατά πόσο θα είναι στην αποστολή».

Πόσο κόσμο περιμένετε; «Η αλήθεια είναι από τα παιχνίδια με την μεγαλύτερη προσέλευση. Θεωρώ ότι είναι αρχή του πρωταθλήματος και υπάρχει η δίψα και η αισιοδοξία του κόσμου και θα έχει μεγάλη προσέλευση. Έχει και η Ανόρθωση αρκετό κόσμο εδώ στην επαρχία και ίσως εξαντλήσει τα δικά της εισιτήρια. Ο κόσμος μας περιμένει τέτοια παιχνίδια, που κάνουν και τους πιο δύσπιστους να έρχονται στο γήπεδο».

Για την οικονομική προσπάθεια και ενίσχυση στην ομάδα της Ένωσης: «Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις πληρωμές και σε όλα. Είμαστε ένα ζωντανός οργανισμός που έχει υποχρεώσεις και πρέπει να βρίσκει τρόπους να επιλύει τα προβλήματα. Στάθηκε και ο κόσμος στο πλάι της ομάδας. Εμείς ως διοίκηση θέλουμε να έχουμε όσο πιο δυνατό περισσότερα έσοδα στην ομάδα για να μην έχουμε στη συνέχεια οικονομικά θέματα».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ