Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση (ΚΟΠ/ΣΤΟΚ) για τον νέο κανονισμό που αφορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιθυμούν ν’ αγωνιστούν στα σωματεία μέλη της αλλά και των Αγροτικών Ομοσπονδιών.

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό οι ποδοσφαιριστές που κατά την 01/01/2019 είναι πάνω των 22 ετών και δεν ήταν εγγεγραμμένοι πριν τα 20 τους χρόνια στην ΚΟΠ ή την ΣΤΟΚ δεν έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα.

Με βάση τον σχετικό κανονισμό τα σωματεία έχουν δικαίωμα να εγγράψουν μόνο τέσσερεις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ήταν εγγεγραμμένοι κατά το 20ο έτος της ηλικίας τους στο μητρώο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ ή της ΣΤΟΚ.

Πληροφορίες του Super Sport FM 104.0 αναφέρουν ότι η αρχική απόφαση της ΚΟΠ ήταν να μην μπορεί ούτε κι ένας ν’ αγωνιστεί, όμως, μετά την ένσταση της ΣΤΟΚ, η ΚΟΠ έκανε αποδεκτό το αίτημα για δικαίωμα συμμετοχής τεσσάρων μόνον ερασιτεχνών παικτών.

Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε αντιδράσεις από σωματεία τα οποία θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Με τα νέα δεδομένα αρκετοί παίκτες δεν έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν κι έτσι πολλές ομάδες δυσκολεύονται να συμπληρώσουν ρόστερ.

Κατερίνα Κυριάκου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ