Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με την αναβολή του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση.  

Η αρχική του τοποθέτηση: «Μέσα στον Οκτώβριο κάνουμε την επανασπορά. Αποφασίσαμε στις 25 Ιουλίου να στείλουμε επιστολή για το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου, αφού θα εκμεταλλευόμασταν το γεγονός ότι, ούτε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο θα είχαμε αγώνες λόγω του Σούπερ Καπ. Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία και φροντίσαμε να το κάνουμε έγκαιρα».

Για το διάστημα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η επανασπορά: «Γύρω στις 15 μέρες. Κάποτε χρειάζεται να ανοίξουμε το γήπεδο και στις 11-12 μέρες».

Τι θα κάνατε αν οριζόταν αγώνας για το Γιουρόπα Λιγκ στις 3 Οκτωβρίου; «Θα κάναμε άλλες διευθετήσεις.  Είναι διάφορα τα σενάρια αναπτύσσονται και θεωρώ ότι είναι περιττά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίρνουμε μέτρα για να μπορεί να δέχεται τους αγώνες το γήπεδο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνεται επανασπορά.

Για τις ενέργειες που έγιναν: «Δεν ξέραμε αν θα είχαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ΓΣΠ. Η επανασπορά πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένη εποχή. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αρχές του Σεπτέμβρη. Συνήθως γίνεται τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ