Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για το θέμα που προέκυψε με τις αναβολές παιχνιδιών.

«Αντιλαμβανόμαστε πως κάποιες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν αναβολή. Δεν πρέπει όμως να δεχτούμε ότι θα επιβαρύνεται το δικό μας πρόγραμμα. Ακόμα και φιλικά είναι δύσκολο θα γίνουν αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να βρεθούν κενές ημερομηνίες. Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ίσως θα πρέπει να πάμε τον Ιανουάριο. Αυτό είναι αδιανόητο. Θα κληθούμε να αγωνιστούμε με νέα δεδομένα αφού υπάρχουν οι προσθαφαιρέσεις τον Ιανουάριο. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ένα πρόγραμμα, βάσει του προγραμματισμού. Έστω αργά, αντιλαμβάνεται η ΚΟΠ, πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορεί να επιβαρύνεται το πρόγραμμα μας. Θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά και για αυτό αναφέραμε τον προβληματισμό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρη, δύσκολη και περίεργη κατάσταση».

Για τον Ανδρέα Παντελή: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε δημόσια το θέμα. Ακόμα και αν προκύψουν εξελίξεις, δεν θα το συζητούμε δημόσια».

Για τους Μαργκάσα και Σελίν: «Ανεβάζουν ρυθμούς, απομένουν τρεις προπονήσεις».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ