Ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς, μίλησε για το νέο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας, αλλά και για τα δεδομένα με τον Άντη Λόππα.

Για τη Β΄ Κατηγορία: «Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα με αρκετούς υποψήφιους για να ανεβούν στην Α΄ Κατηγορία. Βλέπουμε προϋπολογισμούς αρκετά ψηλούς από ομάδες. Κάποιες ομάδες έχουν βάλει ψηλούς στόχους και θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τα μπάτζετ δεν είναι αυτά που παίζουν ποδόσφαιρο».

Για τον Άντη Λόππα: «Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια δουλειά με τον κ. Λόππα, την περσινή χρονιά. Καταφέραμε αρκετά με βάση τα οικονομικά δεδομένα και το δύσκολο πρωτάθλημα που είχαμε. Μαζέψαμε 35 βαθμούς μαζί με άλλες δύο ομάδες, ενώ δεχτήκαμε και ένα γκολ στο 102΄που μας έριξε στη Β΄ Κατηγορία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα πλάνο, αυτό ξεκίνησε, φαίνεται όμως ότι οι οικονομικές δυσκολίες έβαλαν τον πρόεδρο σε προβληματισμούς. Η αβεβαιότητα προβληματίζει πολύ τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Πρέπει άμεσα να παρθούν αποφάσεις. Υπάρχει η εκλογική συνέλευση και πρέπει το σωματείο να βρει τον τρόπο για να προχωρήσει. Με όποια οικονομικά δεδομένα και αν υπάρχουν, θα πρέπει να υπάρχουν και απαιτήσεις. Θα πρέπει να κυλά σε υγιείς βάσεις. Μακάρι να αλλάξουν κάποια πράγματα και να βρει η ομάδα το δρόμο της. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα μας ήρεμη. Έχει αλλάξει τελείως το ρόστερ. Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές και με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσουν να μπουν με καλή διάθεση για να διακριθούν».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ