Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε πει «ο Θεός μαζί τους» για τις ΗΠΑ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα ήταν σειρά του ομοσπονδιακού Αμερικανού τεχνικού να αστειευτεί και κάπως έτσι το Σερβία-ΗΠΑ ξεχώρισε πρώτα για τις ατάκες και έπειτα για το διακύβευμα.

Η ατάκα αυτοσαρκασμού του Γκρεγκ Ποποβιτς πάντως ήταν όλα τα λεφτά και κυρίως αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε για την… κατάληξη των δύο ομάδων, οι οποίες αρκέστηκαν σε αγώνα κατάταξης και όχι στον τελικό όπως πολλοί προέβλεπαν ή έστω στον ημιτελικό όπως θα προέκυπτε από τη διασταύρωση σε περίπτωση που προκρίνονταν.

Ο «Σάλε», που απέφυγε να το πει στη συνέντευξη Τύπου, εν τέλει αποκάλυψε πως μετά το τέλος του αγώνα, στον εναγκαλισμό των δύο προπονητών, ο Πόποβιτς τού είπε: «Είμαστε ένα ζευγάρι από f***ing losers. Έπρεπε να παίξουμε για κάτι άλλο».

Σε εκείνο το σημείο, οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι γέλασαν, όπως είχε γίνει και νωρίτερα μεταξύ των δύο προπονητών, με τον Τζόρτζεβιτς να ξεκαθαρ;iζει πως «υπάρχει μία φιλική και έντιμη σχέση μεταξύ μας».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ