• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΠ – Ανόρθωση 1-2 (ΦΩΤΟΣ – Χορηγός η Bet on Alfa)
15/09/2019 18:33
ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΠ – Ανόρθωση 1-2 (ΦΩΤΟΣ – Χορηγός η Bet on Alfa)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση στο Παραλίμνι με την Ένωση να υποδέχεται την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0 ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ CYTAVISION SPORTS 1

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Τέλος της αναμέτρησης. 1-2

Τέσσερα λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.

82′ Ο Ράγιος έστειλε την μπάλα πρώτα στην δεξιά ρίζα του δοκαριού και στη συνέχει πήρε μια παράξενη τροχιά η μπάλα, χτύπησε και στην αριστερή ρίζα του δοκαριού και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

81′ Πέναλτι για την Ανόρθωση. Μετά από κάθετη μπαλιά στον Σαντίκ, ο Φινλανδός πρόλαβε τον Κλέιμαν που βγήκε ριψοκίνδυνα και τον ανέτρεψε.

80′ Ο Ράγιος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αρτυματάς έπιασε την κεφαλιά με τον Βαλλιάνο να διώχνει πάνω στην γραμμή.

79′ Σέντρα σουτ του Μανθάτη, θα πιάσει την κεφαλιά ο Σαντίκ αναγκάζοντας τον Κλέιμαν να διώξει σε κόρνερ.

69′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση. Μετά από γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Μανθάτη που έκανε το γύρισμα και τον Καλτσά με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην προσπάθεια του Μανθάτη να παίξει την μπάλα με την μία, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει και στο χέρι του με τους παίκτες της Ένωσης να διαμαρτύρονται. Ο Λεόντιος Τράττος ήταν κοντά στην φάση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

66′ ΓΚΟΛ για την Ένωση. Ο Αμπαρτζουμιάν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Αγκίρι με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Λόρια.

61′ Σκόραρε ο Ράγιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Λεόντιο Τράττο να ακυρώνει το τέρμα. Ο Ντούρις ήταν πάνω στο τείχος που έστησαν οι παίκτες των γηπεδούχων και σύμφωνα με το νέο κανονισμό, απαγορεύεται να έχει παίκτη η επιτιθέμενη ομάδα στο τείχος των αμυνόμενων, αλλά πρέπει να είναι ένα μέτρο μακριά τουλάχιστον. Ορθά ακυρώθηκε το τέρμα.

58′ Συρτό γύρισμα του Γκαλίτσιου από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, έπιασε το σουτ ο Εγγλέζου χωρίς όμως να βρει στόχο.

55′ Στο ίδιο λεπτό απειλεί η Ένωση με κεφαλιά του Σεπάνιακ. Ο Λόρια απογειώθηκε στο αριστερό του παραθυράκι και έδιωξε σε κόρνερ.

55′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά έδιωξε με γροθιές ο Κλέιμαν.

50′ Σέντρα από τον Ριέρα, ο Ροντρίγκες έπιασε την κεφαλιά με τον Λόρια να μπλοκάρει.

Έναρξη του β’ ημιχρόνου.

Σχόλιο ημιχρόνου: Η Ανόρθωση, αρκετά ανώτερη από την Ένωση στο γήπεδο, είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου την κατοχή(43-57%) έφτιαξε κάποιες φάσεις και έφτασε στο γκολ από την άσπρη βούλα με τον Ρουμπέν Ράγιος. Η Ένωση πρέπει να αλλάξει πολλά στο β’ ημίχρονο αν θέλει να απειλήσει την εστία του Λόρια και να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.

Τέλος ημιχρόνου. 0-1

45+1 ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση. Εύστοχος ο Ράγιος από την άσπρη βούλα, ανοίγει το σκορ.

45′ Πέναλτι για την Ανόρθωση. Ο Ράγιος έκλεψε την μπάλα από τον Μαϊσουράντζε, που έβαλε τα χέρια και ανέτρεψε τον Ισπανό.

43′ Η καλύτερη στιγμή για την Ανόρθωση με τον Ράγιος να κάνει την σέντρα, το σουτ στην κίνηση από τον Καλτσά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν.

41′ Γύρισμα του Καλτσά από τα δεξιά που έψαξε τον Ντούρις, έδιωξε ο Μιτρέφσκι πριν γίνει απειλητικός ο Σλοβάκος.

26′ Ο Κοφί θα επιχειρήσει το σουτ εκτός περιοχής και θα αναγκάσει τον Κλέιμαν να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

22′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, πάνω από την εστία.

Σχόλιο: Έχει την κατοχή η Ανόρθωση όμως δυσκολεύεται να απειλήσει ουσιαστικά. Κυρίως από στημένα παίρνει κόσμο μπροστά από την εστία του Κλέιμαν χωρίς να φτιάξει την μεγάλη στιγμή, πέρα από την κεφαλιά του Ντούρις. Αντίθετα, η Ένωση, δείχνει ότι θέλει να κρατήσει την φιλοξενούμενη ομάδα μακριά από την περιοχή της και να κτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

8′ Συστημένη μπαλιά του Καλτσά από τα δεξιά στον Ντούρις, ο Σλοβάκος έπιασε την κεφαλιά όμως δεν βρήκε στόχο με την μπάλα να περνάει αριστερά από το κάθετο δοκάρι.

4′ Μακρινό σουτ του Εγγλέζου, η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία του Κλέιμαν.

Έναρξη του αγώνα.

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μιτρέφσκι, Σεπάνιακ, Κυριάκου, Ροντρίγκες(62′ Αγκίρι), Βαλλιάνος, Μαϊσουράτζε(46′ Βαρέλα), Ριέρα, Σπόλιαριτς, Ρουσιάς(81′ Κολοκούδιας)

Στον πάγκο: Πέτρου, Στάροκιν, Κουμής, Αγγελή, Θεοσώρου, Κοσμάς

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Κοφί(68′ Νταουσβίλι), Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Εγγλέζου(74′ Σελίν), Ράγιος, Ντούρις(68′ Σαντίκ), Καλτσάς, Βργκοτς, Μανθάτης

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Π. Αρτυματάς, Κατσαράβα, Βασιλακάκης, Μαργκάσα, Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιτρέφσκι, Αμπαρτζουμιάν, Κλέιμαν / Εγγλέζου, Σαντίκ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Τάσος Μάρκου»
ΘΕΑΤΕΣ: 1000 (περίπου)

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου
Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης
Β’ Βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης
4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου
Παρατηρητής: Παναγιώτης Γερασίμου


btm