Στην εκπομπή «Άκου τι λέει» του Super Sport fm 104.0 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Νικολάου και μίλησε για την φετινή Ανόρθωση.

Πως βλέπεις την φετινή Ανόρθωση; «Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα αλλά η ομάδα δείχνει κάποια πράγματα από την αρχή. Γίνεται νέα προσπάθεια. Περίπου δείχνει προς τα πού θα πάει. Είναι καινούρια ομάδα και θέλει χρόνο»

Που μπορεί να φτάσει αυτή η Ανόρθωση; «Βλέπω κάποια πράγματα τα οποία μου αρέσουν, μου θυμίζουν κάποια πράγματα από το παρελθόν. Αυτά τα στοιχεία απαιτείται να τα έχει μια μεγάλη ομάδα και βλέπουμε και μια σοβαρότητα γενικότερα στην ομάδα. Κάποια στοιχεία μου θυμίζουν 2004 χωρίς να πω πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα κίνητρο σοβαρό. Εισχώρησε στα αποδυτήρια αυτό και το εισέπραξαν οι ποδοσφαιριστές. Μιλώ για το κίνητρο του στόχου».

*«Στο μυαλό μου υπάρχουν και κάποια όχι αρνητικά αλλά ερωτηματικά και δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπιστούν. Να περιμένουμε ακόμα λίγο».

Ποιους παίκτες ξεχωρίζεις από την ομάδα; «Ο Τιμούρ έβαλε ποιότητα και βάθος στην ομάδα. Δεν θα έλεγα ότι είναι δουλειά του ενός όπως π.χ. του Ράγιος. Είναι μια ομαδική δουλειά. Έχει συνοχή και πειθαρχία η ομάδα και ξέρει πώς να παρουσιάζεται στο γήπεδο. Δημιουργείται σιγά, σιγά μια δυναμική. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Ανόρθωση και σε όποιο άλλο γήπεδο πηγαίνει θα ψάχνει τη νίκη».

 

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ