Ίσως από τα καλά που έκαναν κατά τη θητεία τους στην Ανόρθωση οι Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε. Η μεταγραφή του Ράγιος στην «Κυρία» το καλοκαίρι του 2016. Τότε, στα 30 του, σε μια πολύ καλή ηλικία, ήρθε για να πάρει τον ηγετικό ρόλο της ομάδας. Πολλοί ήταν αυτοί που τον περίμεναν και μέσα στα τρία χρόνια παρουσίας του, είχαν να πουν και θετικά και αρνητικά. Ο λόγος ήταν πως όλοι έβλεπαν ποιότητα στο πρόσωπο του Ράγιος και αρκετές φορές δεν κατάφερνε να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν τον Ισπανό να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, λόγω και του «παχουλού» συμβολαίου του, όμως ο Τιμούρ είχε… άλλα σχέδια.
Έκατσε, μίλησε στον Ράγιος, δούλεψε μαζί του – όπως και με όλη την ομάδα – δίνοντάς του ένα νέο, ηγετικό ρόλο, με παίκτες γύρω του που μπορούν να του καλύψουν τις αδυναμίες του. Τα στατιστικά του φανερώνουν αυτή την… εκτόξευση στην απόδοσή του. Τέσσερα γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές. Πέρσι, ούτε τόσα δεν πέτυχε σε 22 αγώνες (3). Τη χρονιά 2017-18, τα πέντε έφτασε σε 34 συμμετοχές. Επί, Πούτσε και Λέβι (2016-17) σε 27 συμμετοχές είχε οκτώ γκολ. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά ο 33χρονος πλέον επιτελικός της «Κυρίας» που βασίζει πολλά στην απόδοσή του.
Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκεται στην Κύπρο ο Ισπανός. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα του, να κάτσει τόσες σεζόν σε μια ομάδα, αφού τις περισσότερες φορές έμενε σε μια ομάδα για δύο χρόνια. Φαίνεται πως… βρήκε το λιμάνι του στην «Κυρία», και με τον Τιμούρ στον πάγκο, νιώθει και ο ίδιος αναγεννημένος.

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ