Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου, Γιώργος Βαλεριάνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με την Ομόνοια, την απόδοση που έχει η ομάδα και που με την πάροδο του χρόνου θα είναι καλύτερη, τη συνέχεια, και την παρουσία παικτών στο ρόστερ όπως οι Σακό και Πάντσεον.

«Πήγαν όλα καλά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς. Λόγω βαθμών και ψυχολογίας, ήταν καλό αποτέλεσμα και στη χρονική στιγμή που ήρθε», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι.

Τι έφταιξε και ακόμη προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό η Πάφος; «Χρειαζόμαστε χρόνο. Από την αρχή και με το που ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις, δεν ήμασταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Είναι και αυτό ένα από τα μειονεκτήματα μας. Ο χρόνος που έρχεται τώρα θα είναι με το μέρος μας».

Πρέπει να πρωταγωνιστήσει η Πάφος; Μπορεί να πρωταγωνιστήσει; «Πρέπει, με βάση και των ποδοσφαιριστών που έχουμε. Είναι άδικο να κρίνουμε όμως την ομάδα τόσο νωρίς. Τα παιδιά δεν είναι έτοιμα στο 100%. Οι διαφορές των ομάδων έχουν μικρύνει. Οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο και αυτές είναι τα τρεξίματα και κάποια άλλα. Ακόμη η ομάδα δεν έχει βρει το πλάνο με το οποίο θα αγωνίζεται, το σχηματισμό. Υπάρχουν αλλαγές συνεχώς, όμως πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου».

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια με τους Σακό και Πάντσεον; «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα. Είναι καλοί χαρακτήρες, πρόθυμοι να βοηθήσουν. Είναι διαφορετικό να έχεις τέτοιες προσωπικότητες στα αποδυτήρια. Αν έχουμε κοινό στόχο και κοινή προσπάθεια, όλα θα πάνε καλά».

Έβγαλε αντίδραση η Πάφος στο ματς με την Ομόνοια: «Όταν καταφέρνει η ομάδα να παίρνει τέτοιο αποτέλεσμα, σημαίνει κάτι. Τέτοια αποτελέσματα δείχνουν κάποια δείγματα γραφής. Ο χρόνος θα δείξει ακόμη περισσότερα».

Για την επιλογή του να έρθει στην Πάφο, ενώ αγωνίστηκε και στην Ρίγα: «Ήξερα το πλάνο που υπάρχει και πρέπει να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με την διοίκηση. Αν ο καθένας μας θα καταφέρει να έχει κέρδος στο τέλος, είναι καθαρά στα πόδια μας».

Πως βλέπεις τα πράγματα στην Κύπρο; Υπάρχει σύγκριση με την Ελλάδα; «Στην Ελλάδα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Στην Κύπρο είναι πιο ωραία η ατμόσφαιρα. Είναι πιο φιλικό το περιβάλλον. Σαφώς και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ